Skocz do zawartości
Gość Boone

Dobre Głośniki Bez Subwoofer'a

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Potrzebuję dobre głośniki do 100zł (do PC) ale bez sub'a :) Musiałem sprzedać Creativy P380 bo moja sąsiadka nie gustuje w takich Creativkach z subem :) Podsumowywując - przeszkadzał jej sub. Czyli jak juz mówiłem, potrzebuję głośniczki do 100zł ale bez sub'a. Fajnie jakby miały takie samo brzmienie jak te P380 (kto ma ten rozumie :P) Co polecacie ?

Może coś takiego ?

Edytowane przez Boone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie raczej nie dołoże bo zbieram na nową grafę. Max 100zł tak jak mówiłem. Chcę coś co będzie ładnie oddawało brzmienie bo moje X-technologies tylko warczą próbując wydać jakieś znośne dźwięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie zgodze z sarkazz-em , na grafe pozbierach troszke dluzej... Ale nie lepiej dolozyc i kupic cos co starczy na dluzej niz kupisz to , pozniej grafe a pozniej bedziesz znowu zbieral na glosniki bo te ktore kupiles sa za slabe... :| Albo zle graja :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze przeplacasz za firme... Jakos nigdy mnie nei ciagnelo do Creative'a... :|

Wole Logitecha i jesli naprawde NIE zalezy Ci na glosnosci ( tym samym na jakosci tez Ci duzo nie zalezy ( w sumie mozna kupic sluchawki dobre a i sasiadce bedzie ciszej :) ) ) to moze takie :

http://sklep.benchmark.pl/pelny_16452.html

I zobacz od razu ile wiecej kasy masz na graficzna :P

--edit--

Albo to : http://sklep.benchmark.pl/pelny_25352.html

jezeli jednak chcesz cos mocniejszego...

Edytowane przez tazikk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze przeplacasz za firme... Jakos nigdy mnie nei ciagnelo do Creative'a... :|

Wole Logitecha i jesli naprawde NIE zalezy Ci na glosnosci ( tym samym na jakosci tez Ci duzo nie zalezy ( w sumie mozna kupic sluchawki dobre a i sasiadce bedzie ciszej :) ) ) to moze takie :

http://sklep.benchmark.pl/pelny_16452.html

I zobacz od razu ile wiecej kasy masz na graficzna :P

--edit--

Albo to : http://sklep.benchmark.pl/pelny_25352.html

jezeli jednak chcesz cos mocniejszego...

No ale prawda jest taka, że słuchawki i głośniki tej samej klasy kosztują tyle samo...

Co do twojego pomysłu to ja nie mam przekonania do Logitech'a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te geniusy wygladaja swietnie, ich charakterystyka jeszcze lepiej jak na takie tanie glosniki ale czy to ladnie zagra to sie przekonamy dopiero jak zrobisz na krotki test po zakupie :)

wzialbym te geniusy poniewaz ich pasmo teoretycznie zaczyna sie uginac przy 90-100hz co oznacza ze namiastke swojego basu jeszcze bedziesz miec ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geniusy sa swietne, graja bardzo glosno, dzwiek jest czysty no i basik calkiem fajny tez jest :)

jedynie co mnie w nich denerwuje to dosc duza czulosc na slaba instalacje elektryczna w domu ;/ np. od czasu do czasu jak wlacze swiatlo to w glosnikach slychac pykniecie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba warto to uśrednić tj swoje dołożyć i poszukać taniej - geniusów..

te małe logi testowaem - fajnie grają, na tyle fajnie ze to samo + sub sprezentowałem mojej pani. w tej cenie trudno o lepsz granie z oczywistymi konsekwencjami kupowania audio za taką kasę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się wtrącę trochę... ktoś może mi powiedzieć jak została ściągnięta ch-styka tych Geniusów? Bo nie chce mi się trochę wierzyć w pasmo o szerokości +/-3dB mniej więcej z takiego czego. Co prawda ch-styka nie gra, o czym nie raz się przekonałem, no ale też bez przesady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi