ZIBI_PL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wlasnie - tak jak w temacie. Kiedys Jak uzywalem Emu do GBA to widzialem opjce do polaczenia sie na lanie ( jendnak nie udalo mi sie dojsc jak to zrobic) Czy jest mozliwosc zrobienia czegos takiego na jakims emulatorku do SNESa badz Nintendo64 badz innych ? Niestety ciezko mi znalesc w domu chetnych do grania w 2 osoby a przez HAMACHI mozna sie polaczyc z kazdym. Czy moglby mi ktos cos podpwoiedziec na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja grałem z kumplem na lanie w Contrę na emu NESa "Nesticle". Niestety ze względu na kod gry, w którym programiści nie zakładali gry po necie, za każdym razem, gdy ping rósł powyżej 1(!), lagowało niemiłosiernie. Wszystko zależy od emulatora, poszukaj w opcjach, a zagrasz :). A jak to robisz? Po prostu gdy masz gry na kilka padów, łączysz się z kimś po lanie i dajesz mu do sterowania drugiego "wirtualnego" pada i gra się toczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 spróbuj w ZSNES, nie pamiętam czy to tam czasem nie bylo tej opcji. A najlepszy do grania po necie jest Kawaks czy inny nowszy emu NEOGEO. Wszystkie Stritfajtery się chowają, tak kolesie wyciskają w te gierki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 zmieńcie "platforym" na platformy" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zrobione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...