..::SNAP::.. Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 obecny to chyba osobisty rekord :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 w 0,13 oczywiscie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja na 1900 Mhz narazie bez zmiany napiecia, na standardowym coolerze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Narazie 2070MHz ale co więcej chcieć od marnych no name i codegen'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 podkręcić o 100MHz proca 2GHz to nie problem. Piszcie lepiej ile procent standardowego taktowania ma teraz proc (chodzi mi o wynik standard_taktowanie/nowe_taktowanie). Moim rekordem jest 1,759 dla proca 166MMX (po oc 292). Teraz "pracuję" na pentium 120. Podkręcony do 208 czyli o 1,7333. Ciekawe, czy ktoś to przebije. Pozdrawiam wszystkich lubiących jak komp chodzi szybciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 trudno porownywac pentium i pentium IV lub athlona pod wzgledem oc. U mnie to bedzie 2252/1470=1,53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Intel P IV 1.8A na 2610 bez v-moda i chula milo.... na slabych pamieciach!!1 wiec wynik niczego sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! No co za cieciowy temat! Na nic lepszego cie nie stac snap? Jak cie tak bardzo interesuje, wejdz na overclokers cpu database (niech ci ktos madry przetlumaczy to z angielskiego na polski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! No co za cieciowy temat! Na nic lepszego cie nie stac snap? Jak cie tak bardzo interesuje, wejdz na overclokers cpu database (niech ci ktos madry przetlumaczy to z angielskiego na polski) heh grzesiu co chwile widze, ze jak sie odzywasz to tylko "ale chala" albo "cieciowy temat" heh tym razem jest to samo, ale moze to przez to, ze tworca jest snap ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! No co za cieciowy temat! Na nic lepszego cie nie stac snap? Jak cie tak bardzo interesuje, wejdz na overclokers cpu database (niech ci ktos madry przetlumaczy to z angielskiego na polski) heh grzesiu co chwile widze, ze jak sie odzywasz to tylko "ale chala" albo "cieciowy temat" heh tym razem jest to samo, ale moze to przez to, ze tworca jest snap ;] a moze tak, a moze nie , a moze pryk, a kto to wie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:) Ale zes przez ten miesiac nastukal postow :? Nie masz nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Moj rekord: C300A @ 450 czyli 50% wiecej teraz A TB 1.4GHz @ 1,56 czyli marnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:) Ale zes przez ten miesiac nastukal postow :? Nie masz nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem? TY czego sie zawsze do mnie dopierd*. Gdzie tylko sie spotkamy w jakim topicu to chcesz zaczac kłótnię, a ptem topic zablokowany i to co zostalo to wiecej postow, po co dupe robic z tematow ktore moga stac sie popularne??? Przed kompem ostatni poprzedni tydzien to niewiele siedzialem bo musialem zaliczac materialna wyzsza srednią i klasówki pisac, a i tak niektorzy nauczyciele mnie zawiedli z ocenami :(. Tak wiec Proszę Cie zeby ten topic nie zszedł na psy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia to najlepiej sie do kogos dopierdalac. Dziecie w ciele macho cud nad wisla ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:) Ale zes przez ten miesiac nastukal postow :? Nie masz nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem? TY czego sie zawsze do mnie dopierd*. Gdzie tylko sie spotkamy w jakim topicu to chcesz zaczac kłótnię, a ptem topic zablokowany i to co zostalo to wiecej postow, po co dupe robic z tematow ktore moga stac sie popularne??? Przed kompem ostatni poprzedni tydzien to niewiele siedzialem bo musialem zaliczac materialna wyzsza srednią i klasówki pisac, a i tak niektorzy nauczyciele mnie zawiedli z ocenami :(. Tak wiec Proszę Cie zeby ten topic nie zszedł na psy :!: Nie wiem czy zauwazyles ale dopier* sie nie tylko do Ciebie :D Nikomu nie zaluje :D a co tam! , a temat jak dla mnie bylby durny, nawet gdyby nie zalozyl go idiota snap :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 celeron tualatin 1.3GHz (BOX) na 1798 tylko nie calkiem stabilne bo temp za wysoka byla (przeszlo 22*C) - postowal sie na 1920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! No co za cieciowy temat widze grzesiu ze moja szkola - hehe slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D hehe popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:) Ale zes przez ten miesiac nastukal postow :? Nie masz nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem? TY czego sie zawsze do mnie dopierd*. Gdzie tylko sie spotkamy w jakim topicu to chcesz zaczac kłótnię, a ptem topic zablokowany i to co zostalo to wiecej postow, po co <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robic z tematow ktore moga stac sie popularne??? Przed kompem ostatni poprzedni tydzien to niewiele siedzialem bo musialem zaliczac materialna wyzsza srednią i klasówki pisac, a i tak niektorzy nauczyciele mnie zawiedli z ocenami :(. Tak wiec Proszę Cie zeby ten topic nie zszedł na psy :!: Nie wiem czy zauwazyles ale dopier* sie nie tylko do Ciebie :D Nikomu nie zaluje :D a co tam! , a temat jak dla mnie bylby durny, nawet gdyby nie zalozyl go idiota snap :D no no coraz ciekawiej i smiesznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D naprawde Cieciu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 intel celeron 2 633@1110 na 2 min :D przy otwartym oknie... przy 5*C na procku komp sie wieszal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D naprawde Cieciu? ;) yasne cieciu rozumisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! No co za cieciowy temat widze grzesiu ze moja szkola - hehe slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D hehe popieram No tak, bo tylko we Wroclawiu takie slowa znacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !! No co za cieciowy temat widze grzesiu ze moja szkola - hehe slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D hehe popieram No tak, bo tylko we Wroclawiu takie slowa znacie. ja znam tez inne - hehe ale sie smieciowski topic zrobil przez to - szkoda ze grzes nie jest juz modem to by go wy.je.bal odrazu i pozadek by byl :D cieciu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No to ja tak: Pentium II 300@337 :D, Duron 600@1000, Duron 850@1200, Athlon XP 1600+@1810MHz :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D naprawde Cieciu? ;) yasne cieciu rozumisz :Dto znas dwa Ciecie ;) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D naprawde Cieciu? ;) yasne cieciu rozumisz :Dto znas dwa Ciecie ;) :D :Dmam twejego majla no to wiec se uwazaj cieciu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D naprawde Cieciu? ;) yasne cieciu rozumisz :Dto znas dwa Ciecie ;) :D :Dmam twejego majla no to wiec se uwazaj cieciu!jak to masz? skad masz? jak zdobyles? ;) pewnie od jakiegos Ciecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D naprawde Cieciu? ;) yasne cieciu rozumisz :Dto znas dwa Ciecie ;) :D :Dmam twejego majla no to wiec se uwazaj cieciu!jak to masz? skad masz? jak zdobyles? ;) pewnie od jakiegos Ciecia... normalnie Wam łodpier***a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...