Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Na ile wykreciles swoj PROCESOR??

Rekomendowane odpowiedzi

podkręcić o 100MHz proca 2GHz to nie problem. Piszcie lepiej ile procent standardowego taktowania ma teraz proc (chodzi mi o wynik standard_taktowanie/nowe_taktowanie). Moim rekordem jest 1,759 dla proca 166MMX (po oc 292). Teraz "pracuję" na pentium 120. Podkręcony do 208 czyli o 1,7333. Ciekawe, czy ktoś to przebije. Pozdrawiam wszystkich lubiących jak komp chodzi szybciej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !!

No co za cieciowy temat! Na nic lepszego cie nie stac snap? Jak cie tak bardzo interesuje, wejdz na overclokers cpu database (niech ci ktos madry przetlumaczy to z angielskiego na polski)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ile wykreciles swoj PROCESOR?? obojetnie jaki model, piszcie swoje rekordy w kreceniu !!

No co za cieciowy temat! Na nic lepszego cie nie stac snap? Jak cie tak bardzo interesuje, wejdz na overclokers cpu database (niech ci ktos madry przetlumaczy to z angielskiego na polski)

heh grzesiu co chwile widze, ze jak sie odzywasz to tylko "ale chala"

albo "cieciowy temat" heh tym razem jest to samo, ale moze to przez to, ze tworca jest snap ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh grzesiu co chwile widze, ze jak sie odzywasz to tylko "ale chala"

albo "cieciowy temat" heh tym razem jest to samo, ale moze to przez to, ze tworca jest snap ;]

a moze tak, a moze nie , a moze pryk, a kto to wie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:)

Ale zes przez ten miesiac nastukal postow :? Nie masz nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem?

TY czego sie zawsze do mnie dopierd*. Gdzie tylko sie spotkamy w jakim topicu to chcesz zaczac kłótnię, a ptem topic zablokowany i to co zostalo to wiecej postow, po co dupe robic z tematow ktore moga stac sie popularne??? Przed kompem ostatni poprzedni tydzien to niewiele siedzialem bo musialem zaliczac materialna wyzsza srednią i klasówki pisac, a i tak niektorzy nauczyciele mnie zawiedli z ocenami :(.

Tak wiec Proszę Cie zeby ten topic nie zszedł na psy :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu spokojnie, czasami sie trajia takie tematy bo ludzi nie maja czego wymyslac, no coz ludzka inteligencja:)

Ale zes przez ten miesiac nastukal postow :? Nie masz nic innego do roboty niz siedzenie przed kompem?

TY czego sie zawsze do mnie dopierd*. Gdzie tylko sie spotkamy w jakim topicu to chcesz zaczac kłótnię, a ptem topic zablokowany i to co zostalo to wiecej postow, po co dupe robic z tematow ktore moga stac sie popularne??? Przed kompem ostatni poprzedni tydzien to niewiele siedzialem bo musialem zaliczac materialna wyzsza srednią i klasówki pisac, a i tak niektorzy nauczyciele mnie zawiedli z ocenami :(.

Nie wiem czy zauwazyles ale dopier* sie nie tylko do Ciebie :D

Nikomu nie zaluje :D a co tam! , a temat jak dla mnie bylby durny, nawet gdyby nie zalozyl go idiota snap :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TY czego sie zawsze do mnie dopierd*. Gdzie tylko sie spotkamy w jakim topicu to chcesz zaczac kłótnię, a ptem topic zablokowany i to co zostalo to wiecej postow, po co <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robic z tematow ktore moga stac sie popularne??? Przed kompem ostatni poprzedni tydzien to niewiele siedzialem bo musialem zaliczac materialna wyzsza srednią i klasówki pisac, a i tak niektorzy nauczyciele mnie zawiedli z ocenami :(.

Nie wiem czy zauwazyles ale dopier* sie nie tylko do Ciebie :D

Nikomu nie zaluje :D a co tam! , a temat jak dla mnie bylby durny, nawet gdyby nie zalozyl go idiota snap :D

no no coraz ciekawiej i smiesznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co za cieciowy temat

widze grzesiu ze moja szkola - hehe slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D

hehe popieram

No tak, bo tylko we Wroclawiu takie slowa znacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co za cieciowy temat

widze grzesiu ze moja szkola - hehe slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D

hehe popieram

No tak, bo tylko we Wroclawiu takie slowa znacie.

ja znam tez inne - hehe ale sie smieciowski topic zrobil przez to - szkoda ze grzes nie jest juz modem to by go wy.je.bal odrazu i pozadek by byl :D

cieciu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slowo cieciu jest bardzo przyjemne w uzywaniu :D

naprawde Cieciu? ;)

yasne cieciu rozumisz :D
to znas dwa Ciecie ;) :D :D
mam twejego majla no to wiec se uwazaj cieciu!
jak to masz? skad masz? jak zdobyles? ;)

pewnie od jakiegos Ciecia...

normalnie Wam łodpier***a :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi