gosu001 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 witam, co sądzicie o tym monitorze LINK mam zamiar sobie coś takiego kupić :) czy możecie mi polecić jakiś inny LCD 17" w cenie do 800PLN pozdro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 witam, co sądzicie o tym monitorze LINK mam zamiar sobie coś takiego kupić :) czy możecie mi polecić jakiś inny LCD 17" w cenie do 800PLN pozdro B-) Za 800 PLN mozna kupic 19" Samsunga ze zlaczem DVI a nie 17" badziewiaka bez DVI i z za mala plamka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvard Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 to na jaka plamke nalez yzwracac uwage?? jakie rozmiary bo nie czaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 to na jaka plamke nalez yzwracac uwage?? jakie rozmiary bo nie czajeTo jest generalnie dosc wzgledne ale ponad 0,28 juz zdecydowanej wiekszosci wystarcza. 17" ma 0,264 a 19" 5:4 ma 0,294. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Akurat bym nie zbytnio polecal tego philipsa. Nie wiem co sie stało ale philips zszedł na psy z jakościa matryc. W sklepie w ciagu miesiaca zwrócono mi 8 tych modeli na sub piksele co lepsze zdarzyly sie 2 egzemplarze z porysowana matryca (sam otwierałem fabryczne opakowanie).. Samsung jest znacznie lepszym wyborem..z tymi nie mam problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...