domel.fm Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Potrzebuje bardzo pilnie wyedytowac pewien plik flash .. Ale niemam zabardzo pojecia jak sie za to zabrac pmocy... !!! Moze polecicie jakim programem tego dokonac ... ? Dla ulatwienia powiem ze jest to strona internetowa gildia.com.pl I potrzebuje zmienic tam mape dojazdu do centrum handlowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Macromedia Flash: http://www.adobe.com/downloads/ Sothink: http://www.brothersoft.com/dvd_video/flash...cker_29473.html Pewnie jeszcze kilka innych programów by się znalazło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A ja powiem tylko, że zmieniać można pliki FLA (źródłowe), natomiast tych, które są na stronach (SWF - wynikowe) zmienić się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja powiem tylko, że zmieniać można pliki FLA (źródłowe), natomiast tych, które są na stronach (SWF - wynikowe) zmienić się nie da.Ale można zawsze je wygenerować np za pomocą Sothink SWF Decompiler, zmienić i skompilować ponownie. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ale można zawsze je wygenerować np za pomocą Sothink SWF Decompiler, zmienić i skompilować ponownie.A to coś nowego - nie wierzyłem, że jest to możliwe. Jednak człowiek uczy się przez całe życie... ;) Sam poszukam tego programu. Oczywiście będzie pewnie shareware/trial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...