demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Olej to Mi tez pokazywal sie taki komunikat. Ale gra smiga Jak olej to przeież nie zainstaluje i co zrobiłeś że zainstalowałeś. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 U mnie wyskoczyl komunikat malo miejsca na dysku C:, dalem mu dalej wskazalem dysk d: zainstalowal sie i poszedl. Tylko co chwila windows mi zglasza malo miejsca na c: mimo iz jest tam 3GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 To spróbuj wyskrobać te 3,5 GB na C wolnego miejsca i wtedy próbuj instalować może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 k znalzlem rozwiazanie. Jak sie okazuje gre moglem zainstalowac tylko do miejsca ktore jest standardowo wyznaczone czyli c/program files. Zmienilem standardowy wyznacznik na dysk F gdzie mam duzo miejsca i juz moge zainstalowac tam odrazu, ale jak przelaczam na inny dysk to nie idzie. Rozwiazanie podaje nizej jakby ktos mial taki problem: Start---> uruchom, wpisujemy regedit. Wchodzimy do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion w okienku po prawej bedzie napis ProgramFilesDir. Wchodzimy w to i zmieniamy wpis z C:/program files na dysk gdzie mamy duzo miejsca. Instalujemy gre. Jak juz to zorbimy ustawiamy z powrotem w ProgramFilesDir c:/. To moj post z tematu o dark messiah. Powinno zadzialac w twoim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Predzej chyba o tempa chodzi, chociaz pewien nie jestem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pioorek niestety nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja zainstalowalem bez problemu na dysku D, mimo ze na partycji C mam tylko 1GB wolnego. Acha i instalowalem z E. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja instalowałem z D na F i luźno poszło mimo małego miejsca na F (1 GB mam teraz wolnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja instaluje z kompa mojego brata, to może być winą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 @yuucOm Mam problem z tym IRCem. Wszystko robię krok po kroku tak jak napisałeś a nie mogę się połączyć z serwerem :mur: Sorki za OT ale chciałbym wiedzieć wcześniej kiedy gracie a nie szukać Was po serwerach nie mając pewności czy ktoś jest akurat obecny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 tak jak podejrzewalem dzwiek powoduje zwisy kompa u mnie :( dopoki nie zrobie cos z tym to nie bede gral ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Dołączam sie do pytania Cortezona, ja też robie krok po kroku i nie moge sie połączyć. I oczywiście nadal nie zainstalowałem. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) @yuucOm Mam problem z tym IRCem. Wszystko robię krok po kroku tak jak napisałeś a nie mogę się połączyć z serwerem :mur: Sorki za OT ale chciałbym wiedzieć wcześniej kiedy gracie a nie szukać Was po serwerach nie mając pewności czy ktoś jest akurat obecny :wink: A co Wam sie wyświetla ? :D Wypełnijcie jeszcze w connect wszystkie nicki, full name itp a email: cokolwiek z małpą. Może firewall Wam blokuje ? Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja pierwszy raz isntalwoalem irca i jakos poszlo. Ma ktos jeszcze problemy z dzwiekiem (pierdzenie/pykanie w glosnikach)? Wie ktos jak to rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A co Wam sie wyświetla ? :D Wypełnijcie jeszcze w connect wszystkie nicki, full name itp a email: cokolwiek z małpą. Może firewall Wam blokuje ? Ok, po wypełnieniu pól z full name i emailem poszło. Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hmm ale bylo fajnie w conquer all na 3 punkty z FF. Wkoncu nie strzelalo sie przez wszystkich ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak wczoraj pocinaliśmy to wedlug mnie najlepiej grał Asuka. Może wypowie się w temacie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wbijacie sie na ten serwerek?? 88.198.34.68:27888 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wbijacie sie na ten serwerek?? 88.198.34.68:27888 Jak ja nie gram to nikt nie gra B) Thommorow jak już mówiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A tam. teraz fajniej, jak jest ciemno i cicho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hehe mike, na gf2 mx sie siedzi co? B-) jonathan wbijaj na mirca tam sie umawiamy raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hehe mike, na gf2 mx sie siedzi co? B-) jonathan wbijaj na mirca tam sie umawiamy raczej. johna jest akurat wtajemniczony ale nie radze Ci się dzielić takimi informacjami z kimś innym... B) :D Ej nigdy w życiu nie korzystałem z irc'a ;) Zaraz sobie obczaje to i owo :lama: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 NIe chce mi sie instalowac :P Pisz tutaj i jazda, albo na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 @jonathan Grasz pod swoim nickiem? I gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hmm ale bylo fajnie w conquer all na 3 punkty z FF. Wkoncu nie strzelalo sie przez wszystkich ^^.no fajnie ! a ja poszedlem ob nie chcieliscie grac w conquer all ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no fajnie ! a ja poszedlem ob nie chcieliscie grac w conquer all !Conquer all jest najlepsze :D Tylko to... ew. DTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Moge zagrac gdzie chcecie, dajcie mi tylko adres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 DTM? Death team match? ;] TDM suxuje, lepiej juz dm zagrac a NAJLEPIEJ to przejmowanie baz B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Zapraszam na serwer [PurePC] F.E.A.R Server 194.63.133.42:27888 haslo: purepc Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Juz sie wbijam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...