Xalpha Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam jeden CD-Key do odania. kto chce pisać na PW zasada - kto pierwszy ten lepszy! \\nie aktualne... Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Gramy? Jeśli tak to podajcie serwer. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Gramy? Jeśli tak to podajcie serwer. :) No ja moge pograc bo własnie zainstalowałem ta gre i w sieci się wypas gra :) bez porównania z Medalem w którego do tej pory grałem, podajcie jakis server i zagram z teamem PurePC. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez _python_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja też chętny tylko podajcie serwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Poda ktoś serva ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 kurde załozył by ktoś serwa purepc czy coś i było by po sprawie :( sam bym założył ale mam za wolne łacze na serwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) ten temat zaczyna przypominać komentarze ze strony torrentów :] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « a ja pie%$#@$e ide spac ps. zagram kiedy indziej z wami Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 albo onet.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) to nie truć tylko niech ktoś poda adres i idziemy grać :D Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dobra idę teraz do pracy i jak wróce to się wtedy pomyśli nad założeniu jakiegoś serverka Teamu PurePC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 to co z tym serwkiem? nadaj mam grac na przypadkowych? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Już załozyłem serverek wiec możemy się ustawić na... 22.00? @99tomcat może na szybko 1 na 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 fajnie ze podales ip python Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 mam pytanko- jak wywalać ludzi z serva jak sie hostuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 serverreadme.txt Niezla lekturka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malleus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok. Postawilem serwa na stale na ip: 83.15.206.42:27888 pass: PUREPC Wieczorami nie powinno byc problemu z napieraniem. Na tym samym ipku jest TS2 jakbyscie byli zainteresowani, tylko nie wiem jak bedzie z obciazeniem lacza przy wiekszej ilosci graczy. Najwyzej TS poleci gdzie indziej. ;] To tyle tymczasem :lol: Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez malleus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 odkad przestalem wchdozcic i siedziec na ircu, nikt juz tam nie siedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 odkad przestalem wchdozcic i siedziec na ircu, nikt juz tam nie siedzi :D No właśnie. Zaglądam czasem i pusto, wiatr tylko hula, nie ma nikogo z pierwszego "rzutu". Gdzie Pioorek? Gdyby zebrała się "stara" ekipa to popykałbym trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nikogo nie ma :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mnie sie gierka troche znudzila :). Dorwalem Planescape Tormenta i lupie w niego, ale jak ktos zapoda ip to wbije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Gra się szybko nudzi. Strasznie ciasne mapy i skromna ich ilość. Jest także bardzo wolna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk89 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do serwa to działa nadal? Jaki port? 83.15.206.42:xxxxx :huh: edit: Co do gierki to rzeczywiscie sie nudzi :) pogralem 10 godzin i wrocilem do css :] ale nieraz mam ochote popykać w FEARa tylko ze najlepiej zwykly deathmatch bo wtedy gra jest trroche bardziej 'szybka' bo te team DM sux :P Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez tomekk89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gdzieś mi się obiło o oczy info o turnieju FEAR Combat. Słyszeliście coś o tym ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Był na gamespocie kiedyś ale chyba tylko dla "us resident only" ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 da. 10000$ do zgarnięcia [; i właśnie chyba US only [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 I kasa obok nosa przeszla... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 bodajże przechodzi, bo to nadal chyba trwa... Szkoda że nie ma w polsce aż takich fajnych atrakcji [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Macie kogoś znajomego w USA :> ?? Będe grał jako on a jak wygram to 10 % nagrody dla niego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ta to jest wkurzające ;/. W usa o wiele łatwiej na graniu zarobić niz u nas. CB mizeria (w dodtaku tylko dla mega pr0 a w europie jest ich wiecej niz w usa :/) inne ligi to samo. Turniejów jako takich jest w pyte mało albo wcale nie ma (zależy od gry). Oby lepsze czasy jeszcze do nas zawitały ;). Takie małe łote ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 ja chętnie z wami dziś zagram :D za jakieś 7h bede miał gierke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...