Jabar83 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No polamiłem chwilę na serwerze frag.pl i powiem ,że gierka przednia ale z początku to szło mi bardzo ciężko. Nie mogłem jakoś sie wczuć ;) Nie mogę sobie dobrać odpowiedniej broni ale to do czasu. Troszkę kampienia jest w grze ale to już mogę przeboleć. Grałem w TDM a 2 pistolety rządzą. Jakby co to mogę zagrać z wami i trochę potrenować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 2 pistolety nie rządzą ;p kołkownica rządzi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh ja sam sie czaj ezeby penetratorem grac ale imo ta bron jest dosc lamerska i za celna w porownaniu do innych. // Na office maszynowki roxuja, ale na troszke dalsza odleglosc to pupa bo kule sie tak rozbryzguja ze leca sobie gdzie chca, a bolce z penetratora prosto przed siebie, tam gdzie celujesz;]. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wydaje sie. Z G2A cześciej wchodzą pupszoty ale nie wiem czemu ;p. Ogolnie na niektórych mapach (office czy labs) smg rozwala all ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Co z tym serwem od CMX'a? U mnie go nie widzi (unknown). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wbijacie sie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ten server CMX`a to wogóle dziala ? teraz chce na niego wbić i nie moge ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Moze sie powtarzam ale jak chcecie wiedziec gdzie gramy to wrota irc'a stoja otworem. Dzisiaj cyknelismy dwie mapki u qqrydzy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 hehehe tylko czemu wy chcecie grać w środku nocy? ja wolę się przespać i z rana was ownować xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 hehehe tylko czemu wy chcecie grać w środku nocy? ja wolę się przespać i z rana was ownować xD ...bo niektorzy tylko wieczorami/nocami maja czas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Ziomki a gdzie was mozna znaleźć juz mi cdkeya przysłali :) tzn heh dopiero :). Wrzuccie kilka ipikow serwerów na 1 stronie gdzie sie gra bo narazie to sam biegam po mapach i badam co i jak i nudne jakies :P. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ziomki a gdzie was mozna znaleźć juz mi cdkeya przysłali :) tzn heh dopiero :). Na ircu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam, no ja dzis dostalem cdkey i bedzie znow granie na calego :D (jeszce na FX5200 troche w demo multi mlucilem i przyjemnie bylo) Mam pytanko. Sciagam gre z wp.pl jednak jak to bywa z polskim netem boje sie ze mi lacze padnie a tam niema opcji wznawiania, zna ktos moze jakis serwer ftp gdzie mozna to zassac szybko + opcja zwnawiania sciagania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3v4n Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mam pytanko: co to jest objective i za co sie tam pkt dostaje? Bo dziś miałem taka sytuacje w dm, ze miałem o 8 fragów więcej niz koleś, jednak byłem 2 bo on miał 2 razy więcej objective. Jak tam pkt zdobywac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Na ircu.Nie lepiej wypisac ipiki tylko ircować ?? Np na 1 stronce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 IP czego? Serwery co chwila znikaja, i co chwila pojawiaja sie nowe. Ustawiamy sie na ircu, wybieramy pusty serwer i gramy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Boicie sie irca jak ognia czy co ;]. Instalować i jechać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No chyba ze tak :(. Nigdy irca nie maiłem i zaraz tam bede błądził pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Na poprzednich stronach jest poradnik do IRCa opisany przez yuucOm'a - prosty i przejrzysty. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 2 minuty i jestem ale towarzystwo zapracowane i gadatliwe zbytnio nie jest :/. Nic moze z wieczorka pracusie cos pograją ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wieczorkiem bedzie gadatliwe ;). Imo taka ustaweczeke na tdm 5vs5 trza zrobic. bedzie fajnie ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja na razie przestalem grac, jakos mnie nie cignie do tej gry, moze wieczorem zagram :lol: ale wolabym 'przejmowanie baz' czy cos, tdm jest nudny, wole juz dm zwyklego;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Pisze sie na 20-21 wieczorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja teS ja teS :P Wreszcie bede grał w swoim odremontowanym pokoiku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 czyli gramy, ja przed chwila skonczylem trening :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja wrocilem z basenu - znowu macie szanse ^^ (joke) Tylko na ta 21 czy jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A moze cos kolo 22?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dziś gram z Wami, ip. i wszystko inne podajemy sobie na IRC'u ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja bede tylko mnie nauczycie jak sie tam w to gra bo na multi do tej pory to tylko cs source , a to na pewno inaczej sie gra. DOZO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dobra panowie, bede o 21, maksymalnie troche dluzej.. 15-20min.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...