sickboy Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Powiem tak, pograłem dzisiaj pierwszy raz i jestem bardzo mile zaskoczony. Połączenie CSa i totalnej masakry. Tak to moge nazwać. Rewelecja, FEAR jest sworzony do multi , jedyna wada na jaka cierpi ta gra to mało otwartych map z wyjatkiem tej z lasem, ale mysle ze to tylko kwestia czasu. Widze przed ta gra przyszlość, choc wszystko zalezy od sceny. Jak na darmową gre to rewelacja. Mysle ze w cigu paru miesiecy to bedzie jedna z najlepszych gier mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Hmmm.. Jak zaktualizowac PB skoro w folderze nie ma zadnego pliku exe. Pamietam ze w innych grach byl plik pbupdate.exe czy cos w tym stylu i on uploadował nową wersje - mam sciągnąć ze stronki pb i podmienic pliki na nowsze?evenbalance.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 gracie coś dzisiaj ? Bo na mircu nikt nic nie mówi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ET to teraz poszło u mnie w zapomnienie. ;) Jak i chwilowo Q3. Coraz bardziej podoba mi sie F.E.A.R Combat i polecam. Szczególnie CTF ,ale TDM też niezłe. Strasznie kampią gdzie nie gdzie ,no ale można to jakoś przeboleć. Chociaż perfidne zakradanie sie i strzelanie z Penetratora w plecy troszkę drażni.Gość potrafi czaić się w tym samym miejscu przez 10-15 minut gry. Grę oceniam wysoko bo 8/10. Ważne by było sporo osób na serwerze. Ja tam mogę zagrać dopiero jak się wprawię. :) Nie chcę od razu tak dostawać baty <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Kampienie to nie problem, o ile w innych grach kto kampil mial duzo fragow ale tutaj to nie przejdzie, gra jest za szybka, dostane, odwracam sie i zabijam kampera bo ten kto stoi w miejscu nie ma szans, latwo takiego kogos zabic nawet jezeli to on pierwszy otworzy ogien :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) No panowie, dzisiaj gram z wami. B-) EDIT Czy żeby widzieć serwery trzeba zainstalować GameSpy ? Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 EDIT Czy żeby widzieć serwery trzeba zainstalować GameSpy ? Nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) To dziwne bo ja żadnego serwera nie widze . :blink: EDIT Ok, już mam :D . Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja już się nudzę, za bardzo wymiatam :mrgreen: :lol2: hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Dokładnie :D. Cs trudniejszy powrót do niego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Na CSS grałem tylko na serwie ICP, mniej więcej byli stali ludzie i byli dobrzy, była gra na poziomie. Tu wchodzę na jakieś przypadkowe serwy i gra jest jaka jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zapraszam na straszne loty zobaczysz co sie dzieje ;). BTW jak się zmienia rozdziałkę na 1280x1024 bo jest tylko 1280x960 czy cos takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Gracie dzisiaj ? ;] Niestety nie mogę zainstalować Mirca bo mi Antivir nie pozwala :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 no nie gierka daje spoko rade =] co prawda przy wiekszej mapie i duuuzo przeciwnikow komp dosje zapasci ale i tak daje rade =] wole zrezygnowac z textur i modeli ale particle musza byc na maxa :lol2: Co do kamperow - tak jak ktos wspomnial - w tej grze to nie wypala za dobrze. Fajnie to wyglada jak biegnie team -3-4 osoby sobie i jakis kamper zaczyna strzelac z dachu - po paru sec w miejscu gdzie stal widac tylko odlamki, iskry , kucz i pyl =] miodzio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Gramy coś, własnie zainstalowałem mam czas od ok 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 no nie gierka daje spoko rade =] co prawda przy wiekszej mapie i duuuzo przeciwnikow komp dosje zapasci ale i tak daje rade =] wole zrezygnowac z textur i modeli ale particle musza byc na maxaale to przeszkadza :? tracisz na skuteczności jak nie widzisz co się dzieje :wink: ja nie mam graficznie żadnych problemow nawet z 20 przeciwnikami na mapie :razz: a grafa o klasę słabsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 mozna ustawic gdzies , zeby nie pokazywalo serwerow z wiekszym pingiem niz xx ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Luk3 - wiem wiem, kiedy gralem w to jeszcze na FX5200 to wszystko mialem prawie wylaczone i badz co badz - niezle kosilem wszystkich :-) jednak ja gram for fun i wiecej mi radosci sprawia ogladanie i branie udzialu w takich "pokazie" niz zdobyciu fraga =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja nie umiem grać dla zabawy (niestety), jak już gram, to miejsce jest tylko jedno - pierwsze - i do tego dążę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jest ktoś zainteresowany grą ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 ja moge grac od 21 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja właśnie zaczynam, tylko nie wiem gdzie, coś sobie znajdę... Już skończyłem.. NUDA ! Z przypadkowymi graczami to nie gra, jakiś klan trzebaby zrobić i grać poważniej, tzn. aby byli lepsi ludzie, bo staty mam 100 a następny 50 później 30, ktoś tam 8... Ehh ;) Znów jestem najlepszy, niech coś nowego wypuszczą :) Hhehe, skromność to moje drugie imię (a fantazja trzecie) :) :) :) Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Chodz na sl to się zmierzymy :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ee zassało się w niocy, odpaliłem i niezle sie gra.. szkoda zę ja taka lama jestem- mozę z 2-3 raz gram w zyciu w dm :D ale jest oktylk ofakt wolał bym grać z purowcami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja właśnie zaczynam, tylko nie wiem gdzie, coś sobie znajdę... Już skończyłem.. NUDA ! Z przypadkowymi graczami to nie gra, jakiś klan trzebaby zrobić i grać poważniej, tzn. aby byli lepsi ludzie, bo staty mam 100 a następny 50 później 30, ktoś tam 8... Ehh ;) Znów jestem najlepszy, niech coś nowego wypuszczą :) Hhehe, skromność to moje drugie imię (a fantazja trzecie) :) :) :) heheh ty się tak nie ciesz ;p ja mam czasmai różnicę 100 pkt :D a przewaznie powyżej 60 różnicy mam xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 lansiarze :P Gramy dzisiaj o 21 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja moge grac, wsumie mnie jeszcze troche boli glowa od zatrucia, ale daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja też mogę grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Na jakim serverku team PurePC gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 mleko bierze się od krowy, a kupuje w sklepie (dla sprostowania) :lol2: odwal się Tomcat ;) rap to muzyka dla inteligentnych ludzi moge dzisiaj robić za lamke do bicia ale kurde załóżta serwerek podajcie namiary-moze być z hasłem a nie jakię irce rpzypadkowe serwy itp.. :mur: a irca nie mam i nie chce mi sie instalowac-miałem pare miechów jAK GRAłEM W THE CRIMS.. jak coś to założyć coś na polchat to pare minut i łatwiej wszystkim tam wleżć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...