Skocz do zawartości
MeDAN

Gdzie Najtaniej Kupic Hdd?

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem na forum tematu zwiazanego z ofertami sprzedarzy HDD a dokładnie jakiś linków do sklepów internetowych albo adresów bazarków :lol: no i nic nieznalazlem a przynajmniej nic co by mnie interesowało. Moja wiedza konczy sie na adresach takich jak.. arest.pl , komputronik.pl , proline.pl , gral.pl Chetnie przyjme wszelkie propozycje bo własnie planuje kupic HDD i VGA a dokładnie:

• Samsung SpinPoint 160 GB 8 MB cache S-ATA 150 – model: SP1614C
  • GALAXY GF 7600GS 128MB DDR3, 128 bit
Tak wiec jak wiecie gdzie mozna tanio kupic piszcie! Mile widziane opinie o sklepach(czas transportu, kontakt, dostepnosc itp.) No to jedziemy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nie warto kupować tam gdzie jest najtaniej, tylko tam, gdzie bez żadnych problemów będziesz mógł wymienić padnięty dysk, bo to zdaża się w miarę często, a chyba wysyłanie go na drugi koniec polski i czekanie przez miesiąc, aż zostanie wymieniony chyba nie jest miłe.

Jeśli już koniecznie chcesz kupić jak najtaniej, to szukaj na www.skapiec.pl, www.kupujemy.pl, albo w sklepie www.apollo.pl (mają bardzo tanio i nie ma problemów z gwarancją.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi