Skocz do zawartości
nightstalker

Portal I Forum Muzyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Zwykle nie reklamuje stron przy których pracowałem, ale tym razem ze względu na moje zamiłowanie do muzyki zrobie to :)

Jakies 3 tygodnie temu powstał nowy portal muzyczny - All4m.com

Znajdziecie tam przede wszystkim setki plików z nutami w formacie pdf ( na chwile obecną jest ich tam 677 ) i tabulatur w txt i formacie GuitarPro ( tych akurat jest jescze troche mało). Zresztą - wejdz i obczaj, a jak się spodoba to zarejestruj się i dodawaj swoje pliki, artykuły, newsy itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładna stronka, świetnie zrobiona. O dziwo chyba nic bym nie chciał tam zmienić. No może poza kolorem wyszukiwarki, która strasznie się wyróżnia na tle strony - może lepiej żółta? Albo jakiś inny odcień zieleni?

Generalnie jednak cud, miód i maliny. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ciesze sie ze sie podoba, ale mam do Was pytanie... Czy chcielibyscie zeby na tym portalu zostalo zamieszczonych 25 tyś tabów do Guitar Pro i dwa razy tyle w txt, czy moze wolelibyście aby powstał nowy portal z samymi tabami ? Mam teraz dylemat czy wspierać all4m czy rozkręcić własny portal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie może być ten sam portal, choć, nie obraź się ;), po tabulatury wolę wskoczyć na 911tabs.com, gdzie taby mają w liczbie "Tabs total : 1,902,487 tabs" na chwilę obecną ;)

Ale jesli chodzi o polską muzykę, mozesz byc konkurencyjny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elegancki design, przejrzysty, czytelny, kod oparty na divach, nieźle! Teraz proponuję osiągnąć kolejny poziom: ;-) http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...w.all4m.com%2F/ i będzie rewelacyjnie. Mimo to gratuluję udanej strony...

Treści nie oceniam, bo się nie znam ;].

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi