Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To jest jakis staly bywalec forum. Zalozy se drugie konto i sie bawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subzero Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Mam w [gluteus maximus] wasze bany. HA HA HA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subzero Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To jest jakis staly bywalec forum. Zalozy se drugie konto i sie bawi. Detektyw szmata się znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 te subzero nie przeginaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subzero Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 te subzero nie przeginaj Bo co mi zrobisz?? Możecie mi wszyscy obciągnąć pałę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja ci nic nie zrobie, a ty robisz syf na forum. zastanów się nad sobą z mojej strony to EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Nie no nie moge, gosciu wywalasz teksty że chyba zara blat zalicze czołem ofkoz. Tak czytałem ten topic i sie zastanawiam ..... czy to na zdjeciu to naprawde ty ??????? :lol: :lol: a co do twoich upodobań to.... NIE, DZIĘKUJE wole panie 8) no coments :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subzero Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja ci nic nie zrobie, a ty robisz syf na forum. zastanów się nad sobą z mojej strony to EOT Wielka mi rzecz syf na forum o rany prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e co to będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Fiu fiu fiu stary ale ty mocny jestes w klawiaturze. Nieco ze upodobania jakies pedalskie, to jeszcze jakies buntownicze i samobujcze. Szkoda mojego czasu i miesni palcy na takiego palanta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 IMHO ==> gdybym mial wladze to BAN dla tego pana :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Nie no ostry typ z niego dawno już się nie ubawiłem czytając topiki :) gęba niewiele różni sie od [gluteus maximus] i wogóle niezły popapraniec z tego gościa . Brachu te słowa kieruje do Ciebie Od dziś jesteś moim IDOLEM . Zbieram zapisy do fanklubu Subzera buahahaha :) tak trzymaj lolu a bedziesz wielki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 I do tego zdjecie ojca w avartarze :D A z tym goleniem dupska to ja serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Chciałbym się zapytać czy unreal II pójdzie na moim sprzęcie bo niewiem czy kupić bo kupuje tylko orginały i boje się wyrzucić kase w błoto(zbieram już od 2 miesięcy). Pierwsza część chodzi u mnie bez zarzutu ale kumpel powiedział mi że do dwójki muszę podkręcić procesor specjalnymi śrubeczkami. Trochę boję się podkręcać żeby nic nie zepsuć. Co WY o tym myślicie? 8) Takie jaja to mozna robic na dyskusjach.pl Tam jest dzial kawaly. to jest raczej absurd, wiec na MontyPython'a sie nadaje taki watek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Co za [ciach!] :evil: :evil: :evil: Umawiam się tylko z księdzem z naszej parafiA na dodatek pedałek :evil: :evil: :evil: Przyjedź do nas - tutejszy ksiądz jest niezaspokojony przez swoich "kolegów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Albo jedz gdzies na wies gdzie maja byka rozplodowego. Moze to ci pomoze na twoje problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jak zrobić, żeby w Unreal'u 2 pokazane były fps'y ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 tylda "~" i wstukaj: "stat fps" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Dzieqje bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 sciagnij sobie www.fraps.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Panowie po co to kontynuowac tylko dajecie mu powód do dalszych prowokacji. Olać i aby do następnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wasze bany. HA HA HAzebys sie nie zdziwil jak ci tego forum zacznie brakowac choc przez 2 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ql - przy konfigu: AMD Duron 1,2 Ghz, 128 SDRam, GF4 420 64 MB przy rozdzielczości 1024x768 i detale (prawie wszystkie) na full miałem średnio 39-45 Fps'ów. Naprawde QL 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Nie wiem po co sa tu admini i moderatorzy?? Dlaczego tego gowna nie usuna wogole??? Wywalcie caly ten topic !! Zamiast zamykac posty nowicjuszy lepiej wykasujcie caly topic tego debila !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 W ustawieniach klawiatury jest mozliwosci stukniecie przycisku jaki chcesz. Default to chyba "t" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Panowie po co to kontynuowac tylko dajecie mu powód do dalszych prowokacji. Olać i aby do następnego. Wkońcu mądre słowa w tym durnym topicu, nieżle daliście się podpuścić panowe :? Co nie usprawiedliwa Was bo niektóre wypowiedzi tu były poniżej jakiegokolwiek pożiomu - jednym słowem plama :( . Zgadzam się z Sewerem, gdzie są moderatorzy - róbcie tu porządek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Przydałoby mu sie coś w zamian za ten topic i jego teksty (słowa kieeruje do jakiegoś moderatora...) jestem na tym forum niecały miesiąć i myśle że tacy ludzie nie powinni zakładac topiców... Bo tak jak ktos u góry napisał zaśmiecają forum!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ustaw sobie w menu control - Time Demo pod jakimś klawiszem i podczas gry będziesz miał wszystko na dłoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Znalazłem te śrubki o których mówiliście, podkręca się znakomicie. Ale uwaga. Wkrętak musi być z serii HGTU87A. Te z HGTX86A nie są już tak dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ql - przy konfigu: AMD Duron 1,2 Ghz, 128 SDRam, GF4 420 64 MB przy rozdzielczości 1024x768 i detale (prawie wszystkie) na full miałem średnio 39-45 Fps'ów. Naprawde QL 8) To nie forum feritejls. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Eee, i 512 RAM to chwilami troszkę maławo. Ale nie ma co biadolić, wiele nie doczytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...