Nadrill Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zastanawia mnie, którą wziąć kartę. Lepiej Geforce 7600 GS z Zalmanem, czy może 7600gt? Kart nie będę kręcić(raczej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Galaxy 7600GS 256MB GDDR3 1.2ns Zalman, ponieważ na def ustawieniach nie odbiega wydanością od 76GT, ma dobre oc (wiem :rolleyes:) i ciche , a zarazem wydajne chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Mimo, iż nie będę podkręcał, lepiej wziąć tą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 jw ;) I do tego możesz ją ładnie podkręcić na zegary wyższe od 76gt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tylko, że ja raczej nie będę kręcił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Może kiedyś najdzie cię chęć :) Albo będziesz chciał mieć te parę FPS więcej [; Co nie zmienia faktu że 76gs jest lepszym wyborem bo ma ciche i wydajne chłodzenie ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ok, podsumowując: w kartach nie ma prawie żadnej różnicy, więc brać 7600GS(Galaxy). Chyba, że w testach/grach jest duża różnica... co? To wtedy chyba lepiej gt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Też polecam tą kartę. Po jakimś czasie na pewno najdzie Cię chęć na lekkie podkręcenie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nie chcę tracić gwarancji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Podkręcając nie tracisz gwary;] no chyba że spalisz karte, a nawet jak to i jak ci to udowodnią ze padla przez oc ;p kup tego 7600GS z zalmanem spoko karta, jak cie najdzie na podkrecanie to sciagniesz specjalny program do oc kart i ustawisz suwaki na 600/1650 albo wyżej :) i luzik ;] Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a za zaoszczedzone pieniadze kupisz sobie wiekszy dysk, lepszy procesor czy cos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja tez jestem za 7600GS bo poco przepłacać, a jeśli chodzi o OC to asz żal takiej karty nie podkręcać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadrill Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tylko ja... nie... chcę podkręcać... dobra? Aha, którą lepiej wziąć? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=30393 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=26705 Ta druga była testowana na benchmark.pl, oceniona bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) bez róznicy ale ja wole raczej asusTeka - bo dłużesza gwara Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tylko, jak kupisz referencyjnego 7600GT, to będzie musiał zmienić chłodzenie, bo standardowe, to brzęczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...