Ant3k Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja kupuje tą nagrywarke http://www.allegro.pl/item121978537_lg_gsa..._oem_nowe_.html :D Czy to będzie dobry wybór ?? Bo nie mogę przekroczyć 100zł na nagrwarke. ja to kupie, ale czarne, gosc mial 10 sztuk i je szybko sprzedal. poluje na czarna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja bym IMO dołożył te 30 zeta i kupił coś pewnego np. BenQ DW1650 http://www.allegro.pl/item120914176_nagryw...caly_swiat.html a jak już coś do 100 zeta to ten LG co ww. był by ok. Jednak IMO BenQ lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Cały czas podajacie tego dziadowskiego LG - może tylko ja miałem z nim takie problemy - nie wiem ;/ Napewno nie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Czytałąm ze LG 4167b to niszczarka do płyt, bo niszczy płyty :( :( Czy to prawda ?? Podobno jak się coś nagra to potem nie da się tego odtworzyć :( Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez britfanka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Czytałąm ze LG 4167b to niszczarka do płyt, bo niszczy płyty :( :( Czy to prawda ?? Podobno jak się coś nagra to potem nie da się tego odtworzyć :( nic mi na ten temat nie wiadomo, ale jak się boisz to weź H10N, to na pewno nie jest niszczarka płyt (choć oczywiście zawsze jest możliwość trafienia felernego egzemplarza :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Albo np. Samsung SH-S162L "Tragiczna jakość zapisu płyt DVD! " Takie coś wyczytałam :/ :/ . To jaka by była najlepsza nagrywarka do 120zł ?? A LG-GSA-H10N Pozytywnie Najszybszy odczyt płyt CD-RW, DVD-R, DVD-R9, DVD-RW, DVD+R (DVD-ROM), DVD+RW, DVD+R9 Najszybszy zapis i odczyt DVD-RAM Najszybszy zapis DVD+R9 DL Najszybszy zapis DVD-R Bardzo szybki zapis DVD+R Bardzo szybkie zgrywanie płyt audio Odczyt CD-R 870MB Negatywnie Brak możliwości sprawdzenia jakości zapisanych danych Overburning CD tylko do 825MB Średnia jakość zapisu płyt DVD-R Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez britfanka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie wiem dlaczego wszyscy skarżą się na LG i Samsungi :/ Ja używam Samsunga od ponad pół roku i wypaliłem nim baardzo dużo DVD i jak na razie WSZYSTKIE chodzą, wcześniej miałem LG i też było dobrze, moi kumple też jadą na LG i Samsungach i nikt nie narzeka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Czasem wam sie dzialy niepomylily?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Albo np. Samsung SH-S162L "Tragiczna jakość zapisu płyt DVD! " Takie coś wyczytałam :/ :/ . To jaka by była najlepsza nagrywarka do 120zł ?? A LG-GSA-H10N Pozytywnie Najszybszy odczyt płyt CD-RW, DVD-R, DVD-R9, DVD-RW, DVD+R (DVD-ROM), DVD+RW, DVD+R9 Najszybszy zapis i odczyt DVD-RAM Najszybszy zapis DVD+R9 DL Najszybszy zapis DVD-R Bardzo szybki zapis DVD+R Bardzo szybkie zgrywanie płyt audio Odczyt CD-R 870MB Negatywnie Brak możliwości sprawdzenia jakości zapisanych danych Overburning CD tylko do 825MB Średnia jakość zapisu płyt DVD-R może benq dw1650, mam już kilka dni i jestem zadowolony, nagrywam na dvd-r verbatim (wypaliłem już ponad 10 i all ok) i dwie tdk dvd+r (równiez ok) chodza świetnie, innych plytek raczej nie uznaje, ale jeszcze potestuje z tanszymi, co do odczytu to tez jest ok, jak narazie czyta wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Czasem wam sie dzialy niepomylily?? Ta racja... powinno być 2282709[/snapback] może benq dw1650, mam już kilka dni i jestem zadowolony, nagrywam na dvd-r verbatim (wypaliłem już ponad 10 i all ok) i dwie tdk dvd+r (równiez ok) chodza świetnie, innych plytek raczej nie uznaje, ale jeszcze potestuje z tanszymi, co do odczytu to tez jest ok, jak narazie czyta wszystko ok Ja nawet nagrywam na Titanum (też mam DW1650) i jak na razie zczytuje idealnie. Oczywiście na takie płytki nagrywam tylko mniej ważne rzeczy oraz mp3. Od 2 miesięcy mam taką nagraną całą mp3 i czyta idealnie w stacjonarnym DVD jak i na kompie. Nawet zgrałem całość i żadnych błędów. Wiadomo że żywotność w porównaniu do Verbatim ten Titanum ma pewnie o wiele mniejsza ,ale na razie jest ok. kopie filmów robie oczywiście na Verbatim albo TDK. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ostatecznie kupiłem LG GSA-H10N za 125zl z 2Gw i jestem z niej bardzo zadowolony. Płytki wypala aż miło a dotego jest prawie niesłyszalna :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...