Sysak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Wiem, że raczej się w tym nie specializujecie, ale jakie gry edukacyjne dla siedmioletniej dziewczynki możecie mi polecić? Każdy tytuł jest mile widziany. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 cała seria gratka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Coś z serii Police Quest,to się angielskiego przy okazji nauczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ej, ja tak właśnie grałem :P King's Quest też dobry :D - a z nowszych to królik Bystrzak jest nienajgorszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Moze wiekszy nacisk na gry logiczne? Tetris jest nie do zdarcia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Moze wiekszy nacisk na gry logiczne? Tetris jest nie do zdarcia :wink:Mam ośmioletniego kuzyna i jakbym mu taką grę podsunął to by mnie chyba wyśmiał :blink: On pogrywa tylko w tytuly pokroju GTA: San Andreas, NFS: MW, Quake4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hmm dziwne bo syn mojego kuzyna (wlasciwie to nie wiem czy to moj kuzyn, wujek, bo on jest ze slaska i w wakacje tylko przyjezdza, slabo go znam :P) rowniez pyka w San Andreas, ojciec jego mowi ze nie trzeba tam myslec, za strzalka sie jezdzi to proste dla niego jest ;). Ja nic nie mowie w co ma grac ten twoj siedmiolatek ale to tak apropo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logray Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie wiem czy 7 lat to nie jest za mało, ale poleciłbym the Sims. Odnoszę wrażenie, że 9-12 letnie dziewczyniki tylko w to grają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie wiem czy 7 lat to nie jest za mało, ale poleciłbym the Sims. Odnoszę wrażenie, że 9-12 letnie dziewczyniki tylko w to grają.TS2 będzie dobre szczególnie z dodatkiem Własny Biznes to przy okazji sie poduczy jak pieniądze zarabiać bo to jest teraz najważniejsze :D A tak na serio to głupota z tymi kategoriami wiekowymi przecie i tak każdy kiedyś dorwie takiego Dooma czy Quaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Geez... Jak na doomie można się czegokolwiek nauczyć? :lol: Poza tym pytam w imieniu cioci, a nie imieniu 7-letniej Ali. ;-) Więc ciocia ma być zadowolona z wyboru gry, a nie kuzynka. :P (Wiem, że jestem okrutny :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 sims a potem jak troche podrosnie to kupic dodatek night life :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Mam ośmioletniego kuzyna i jakbym mu taką grę podsunął to by mnie chyba wyśmiał :blink: On pogrywa tylko w tytuly pokroju GTA: San Andreas, NFS: MW, Quake4... Hmm dziwne bo syn mojego kuzyna (wlasciwie to nie wiem czy to moj kuzyn, wujek, bo on jest ze slaska i w wakacje tylko przyjezdza, slabo go znam :P) rowniez pyka w San Andreas, ojciec jego mowi ze nie trzeba tam myslec, za strzalka sie jezdzi to proste dla niego jest ;). Ja nic nie mowie w co ma grac ten twoj siedmiolatek ale to tak apropo. Coś w tym jest, mój 7-letni kuzyn oraz 8-letni sąsiad całymi dniami męczą San Andreas i nie daj boże powiesz im, że mają zejść z kompa, albo żeby coś innego załączyć. Ostatnio jak wspomniany małoletni sąsiad wyczaił mnie jak gram w demko Saint's Row na X360, to już nie było życia... "o! Nowe GTA masz! Daj zagrać!" <_< Ja jak byłem w ich wieku, to szczytem brutalności spośród gier w jakie grałem było Prince of Persia (pierwsza cześć z 89r. IMO cudo gra). Sie porobiło na tym świecie... Co do tematu, może jakieś Hugo? Może nie edukacyjne, ale jaki dzieciak się lubi uczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 sims a potem jak troche podrosnie to kupic dodatek night life :lol2:A może odrazu Playboy - The Mansion :rolleyes: Ja polecam Tarzana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...