Skocz do zawartości
Sysak

Gry Edukacyjne Dla Siedmiolatka. ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm dziwne bo syn mojego kuzyna (wlasciwie to nie wiem czy to moj kuzyn, wujek, bo on jest ze slaska i w wakacje tylko przyjezdza, slabo go znam :P) rowniez pyka w San Andreas, ojciec jego mowi ze nie trzeba tam myslec, za strzalka sie jezdzi to proste dla niego jest ;).

Ja nic nie mowie w co ma grac ten twoj siedmiolatek ale to tak apropo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy 7 lat to nie jest za mało, ale poleciłbym the Sims. Odnoszę wrażenie, że 9-12 letnie dziewczyniki tylko w to grają.

TS2 będzie dobre szczególnie z dodatkiem Własny Biznes to przy okazji sie poduczy jak pieniądze zarabiać bo to jest teraz najważniejsze :D A tak na serio to głupota z tymi kategoriami wiekowymi przecie i tak każdy kiedyś dorwie takiego Dooma czy Quaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ośmioletniego kuzyna i jakbym mu taką grę podsunął to by mnie chyba wyśmiał :blink:

On pogrywa tylko w tytuly pokroju GTA: San Andreas, NFS: MW, Quake4...

Hmm dziwne bo syn mojego kuzyna (wlasciwie to nie wiem czy to moj kuzyn, wujek, bo on jest ze slaska i w wakacje tylko przyjezdza, slabo go znam :P) rowniez pyka w San Andreas, ojciec jego mowi ze nie trzeba tam myslec, za strzalka sie jezdzi to proste dla niego jest ;).

Ja nic nie mowie w co ma grac ten twoj siedmiolatek ale to tak apropo.

Coś w tym jest, mój 7-letni kuzyn oraz 8-letni sąsiad całymi dniami męczą San Andreas i nie daj boże powiesz im, że mają zejść z kompa, albo żeby coś innego załączyć. Ostatnio jak wspomniany małoletni sąsiad wyczaił mnie jak gram w demko Saint's Row na X360, to już nie było życia... "o! Nowe GTA masz! Daj zagrać!" <_< Ja jak byłem w ich wieku, to szczytem brutalności spośród gier w jakie grałem było Prince of Persia (pierwsza cześć z 89r. IMO cudo gra).

Sie porobiło na tym świecie...

Co do tematu, może jakieś Hugo? Może nie edukacyjne, ale jaki dzieciak się lubi uczyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi