andixad Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Chciałem zapytać czy idzie jakims programem sprawdzić jak wydajny jest pc na danych sterownikach, tzn. nie chodzi mi o podkręcanie kompa tylko o sprawdzenie czy komputer jest tak wydajny jak powinien być, czy chodzi na jakiś niższych ustawienmiach bo wydaje mi sie że zbyt wolno chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 komp z podpisu ? sciagnij 3dark 2001 :> na defulat ustawieniach wyciagniesz 5500pkt(mniej wiecej) to komp smiga jak trzeba =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 nie przesadzaj... wyciagnie sporo wiecej. Ja na 4ti i athlonie2000+ mialem 12000 z lekkim kreceniem, to on z 7k powinien miec. Z reszta nie ma co dyskutowac sprawdz na stronie 3dmarka co i jak, porownujac sie do innych sprzetow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) nie przesadzaj... wyciagnie sporo wiecej. Ja na 4ti i athlonie2000+ mialem 12000 z lekkim kreceniem, to on z 7k powinien miec. Z reszta nie ma co dyskutowac sprawdz na stronie 3dmarka co i jak, porownujac sie do innych sprzetow :] jap.... 7000pkt = gef 3 ti ja mialem nawet 9500pkt jak bilem rekordy swego czasu aczkolwiek nie wzioles jednego pod uwage :) bardzo waznego czynnika :) zgadnij jakiego ? :) sterowniki :) pamietasz magie detonatorów z seri 40.xx ? :) ;) Pozdrawiam :) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Kurde mac. To nie ten komp z podpisu. Zapomniałem tylko wspomnieć o tym ze ten komp moj ma procek Celeron 500MHz, RAM 32MB, grafę chyba 8 lub 16 MB zintegrowana. Ogolnie sprzet z lat 97-98. Może 1000pkt wyciągnie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Kurde mac. To nie ten komp z podpisu. Zapomniałem tylko wspomnieć o tym ze ten komp moj ma procek Celeron 500MHz, RAM 32MB, grafę chyba 8 lub 16 MB zintegrowana. Ogolnie sprzet z lat 97-98. Może 1000pkt wyciągnie co? 1000pk to on moooze wyciagnie w 3dmarku ale wersji 2000 ! jaka to grafa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 po piewrsze zakłada na 99% że ta garfa a raczej cały zestaw nie udźwignie 3dm*01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Na początek to chyba nie można się spodziewać rewelacji po tym konfigu. Po drugie, to był chyba 3D Mark 99 (tak mi się wydaje). Po trzecie wszystko zależy od producenta karty. Po czwarte, przy tej ilości RAMu, komp nie nadaje się do gier wymagających akceleracji 3D. Dorzuć tak 64MB i możesz testować na NFS 3, Quake 2. Z Q3 już może być problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...