wojtekj Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam. Proszę pomóżcie! Jak podkręcić zintegrowaną kartę GeForce 6100 (PS. RivaTuner i CoolBits nie dzialaja :(). Specyfikacja mojego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 1. Po co chcesz to krecic. 2. Chyba nie ten dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 chce to kręcić żeby byla troche lepsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Niewiele Ci to pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie da rady, coś kiedyś czytałem, że można wgrać zmodowany bios do płyty głównej ale lepsze efekty osiągniesz jak podkręcisz pamięć RAM, z której korzysta 6100... Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 no to KAX powiedz jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 no to KAX powiedz jak to zrobić http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=199232 Na przyszłość używaj szukajki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 dzieki ale raczej nie bede sie w to bawil :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no to po co piszesz ze chcesz podkrecac grafe? ;/ a wiesz, ze z podkrecaniem grafy jest o wiele wiecej roboty niz z ramem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Z tego co wiem, zintegrowanych kart graficznych nie da sie podkręcać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 mam zamiar kupic karte RADEON SAPPHIRE 9550 Producent Sapphire Szyna pamięci 128-bitowa Rodzaj pamięci DDR Zainstalowana pamięć wideo 128 MB Chłodzenie wentylator Typ złącza AGP AGP x4, x8 Urządzenia wejścia / wyjścia wyjście TV, wyjście DVI czy da sie ja podkrecić i czy bedzie działać na moim kompie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 czy da sie ja podkrecić i czy bedzie działać na moim kompie ??Podkręcić sie da, ale karta jest stara i nie będzie działać na Twoim kompie, szukaj czegoś na pci-e a nie na agp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jak to nie bedzie dzialac jak ma AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) LoL, ale twoja płyta główna nie posiada agp, tylko pci-e i szukaj pod to złoncze karty. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 aha no tak sorki za pomylke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Chyba ze masz obydwa złacza na twojej mobo ;] (Pci-e i Agp). Chociaz na twoim miejscu jak mialbym kupowac nowa grafe to tylko na pci-e. Jest bardziej wydajna i bardziej przyszlosciowa. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 zamowilem sobie Sapphire Radeon X550 128/128 na PCI-E napiszcie albo dajcie linka jak ja podkrecić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Ściągnij z neta taki programik jak ATI Tray Tools zainstaluj, na pasku zadań pojawi ci sie ikonka w kształcie kwadratu z logiem ati klikasz prawym przyciskiem myszy na tą ikonke otwiera ci sie menu, wchodziśz w zakładke ''Hardware'' i nastepnie Overclocking Settings, otworzy ci sie okienko i możesz kręcić( jak chcesz to zaznacz ''show as ddr'' no i kreć ;]. Ten radek pewnie bedzie na kosciach samsung 4ns i wiecej jak 560/580mhz na pamięciach nie zrobisz bo potem są arty wiem bo kreciłem kiedys swojego radka X600pro który niczym sie nie rózni od X550 i był na samsungach 4ns i poszedł rdzen 460/560 pamieci, czasami 580 dalej arty, wiec pewnie twoja tez tak sie podkreci. Aha ja miałem jeszcze na x600 pentagrama alcu a na pamiatkach radiatroki wiec radze tez chłodzonko zmienic ;] Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 dzieki. jak dostane karte to pokrece ;) sorry za drugi temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...