Skocz do zawartości
Papapara

Radeon 8500 (9100) - Co wybrać z dostępnych (Katowice)

Rekomendowane odpowiedzi

Wstęp 1: Podobno ;) Radki 8500 (9100) są lepsze od 9000

Wstęp 2: Podobno wersje LE jest słabsze od nieo'LE'lowanych

Rozwinięcie: Na Górnym Śląsku obecnie (koniec stycznia) to co udało mi się wydzwonić to:

- Mint 8500 128 LE

- PowerColor 9100 64

- Xelo 8500 64 (chyba LE) - chociaż na www.xelo.net podają bez LE

- Xelo 9100 64

- St Lab 8500 64 i 128

- dzisiaj podobno ma byc HIS 8500 (LE?)

Odpadają sklepy wysyłkowe, bo musze to załatwić do końca tygodnia

Zakończenie: Jakby z tego wybierać to co by to mogło być. Chyba że ktoś ma coś lepszego na zbyciu i nie pogardzi fakturą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak ja nie lubie katowic, sam shit :-( jak zwykle nic nie ma :twisted: myslalem ze hercules`a kupie na  miejscu buahaha, kupa znowu internet :-(. ehhh to tak BTW :-P

Mozesz podac jakis link gdzie mozna kupic Herca8500LE bo juz nawet w komputroniku nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak ja nie lubie katowic, sam shit :-( jak zwykle nic nie ma :twisted: myslalem ze hercules`a kupie na  miejscu buahaha, kupa znowu internet :-(. ehhh to tak BTW :-P

Mozesz podac jakis link gdzie mozna kupic Herca8500LE bo juz nawet w komputroniku nie ma.

Czy herculesa rypło z tymi cenami 8O

To już bardziej od R9000 opłaca się gf3ti200- dołożysz ok.80 zeta a ti3 i r9000 to porównywać raczej nie ma sensu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszysto ladnie. ale temat nie ruszony. w dalszym ciagu nie wiem co dalej. W jednym ze sklepow znalazlem powercolora bez LE i z pamiatkami 3,6. Podobno. Moze na niego sie 'polakomic'.  No chyba ze czekac na HIS, ale nie wiecej o niej nie wiem

A w jakim sklepie i jak stoi cenowo ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszysto ladnie. ale temat nie ruszony. w dalszym ciagu nie wiem co dalej. W jednym ze sklepow znalazlem powercolora bez LE i z pamiatkami 3,6. Podobno. Moze na niego sie 'polakomic'.  No chyba ze czekac na HIS, ale nie wiecej o niej nie wiem

Szczerze mówiąc, to żadnej z tych kart bym Ci nie polecił ! Zależy ile kosztują, jakie mają pamięci i taktowanie. Poza tym to loteria, może Ci się trafić lepszy egzemplaż (o ile takie są), albo kiepski :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc, to żadnej z tych kart bym Ci nie polecił

Popieram kolege jakbym mial kupowac jakiegokolwiek Radka to tylko Gigabyte, Herkules, Sapphire i ostatnio powraca ELSA (o oryginalach ATI nie ma co wspominac chyba ze sie ma znajomych za oceanem). Niby wszyscy jada na referencyjnych plytkach ale liczy sie jakosc podzespolow i wykonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...