Papapara Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Wstęp 1: Podobno ;) Radki 8500 (9100) są lepsze od 9000 Wstęp 2: Podobno wersje LE jest słabsze od nieo'LE'lowanych Rozwinięcie: Na Górnym Śląsku obecnie (koniec stycznia) to co udało mi się wydzwonić to: - Mint 8500 128 LE - PowerColor 9100 64 - Xelo 8500 64 (chyba LE) - chociaż na www.xelo.net podają bez LE - Xelo 9100 64 - St Lab 8500 64 i 128 - dzisiaj podobno ma byc HIS 8500 (LE?) Odpadają sklepy wysyłkowe, bo musze to załatwić do końca tygodnia Zakończenie: Jakby z tego wybierać to co by to mogło być. Chyba że ktoś ma coś lepszego na zbyciu i nie pogardzi fakturą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jak ja nie lubie katowic, sam shit :-( jak zwykle nic nie ma :twisted: myslalem ze hercules`a kupie na miejscu buahaha, kupa znowu internet :-(. ehhh to tak BTW :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak ja nie lubie katowic, sam shit :-( jak zwykle nic nie ma :twisted: myslalem ze hercules`a kupie na miejscu buahaha, kupa znowu internet :-(. ehhh to tak BTW :-PMozesz podac jakis link gdzie mozna kupic Herca8500LE bo juz nawet w komputroniku nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 www.pulsarsystem.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 www.pulsarsystem.com.pl Nie wiem albo jestem slepy albo zle patrze :) , ale tutaj chyba Hercow nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Looknij na www.polbras.com tam nie ma radków 8500 ale jest sporo 9000 i 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Looknij na www.polbras.com tam nie ma radków 8500 ale jest sporo 9000 i 9100 Gdzie nie ma to ja wiem ;) , szukam gdzie sa , ale thx za helpa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak ja nie lubie katowic, sam shit :-( jak zwykle nic nie ma :twisted: myslalem ze hercules`a kupie na miejscu buahaha, kupa znowu internet :-(. ehhh to tak BTW :-PMozesz podac jakis link gdzie mozna kupic Herca8500LE bo juz nawet w komputroniku nie ma. Czy herculesa rypło z tymi cenami 8O To już bardziej od R9000 opłaca się gf3ti200- dołożysz ok.80 zeta a ti3 i r9000 to porównywać raczej nie ma sensu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papapara Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wszysto ladnie. ale temat nie ruszony. w dalszym ciagu nie wiem co dalej. W jednym ze sklepow znalazlem powercolora bez LE i z pamiatkami 3,6. Podobno. Moze na niego sie 'polakomic'. No chyba ze czekac na HIS, ale nie wiecej o niej nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Herce na E-sklep masz tu: http://sirius.pl/ http://www.ultramedia.pl/ http://www.allegro.pl :) i w wielu innych sklepach intern... wystarczy poszukac :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wszysto ladnie. ale temat nie ruszony. w dalszym ciagu nie wiem co dalej. W jednym ze sklepow znalazlem powercolora bez LE i z pamiatkami 3,6. Podobno. Moze na niego sie 'polakomic'. No chyba ze czekac na HIS, ale nie wiecej o niej nie wiem A w jakim sklepie i jak stoi cenowo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wszysto ladnie. ale temat nie ruszony. w dalszym ciagu nie wiem co dalej. W jednym ze sklepow znalazlem powercolora bez LE i z pamiatkami 3,6. Podobno. Moze na niego sie 'polakomic'. No chyba ze czekac na HIS, ale nie wiecej o niej nie wiemSzczerze mówiąc, to żadnej z tych kart bym Ci nie polecił ! Zależy ile kosztują, jakie mają pamięci i taktowanie. Poza tym to loteria, może Ci się trafić lepszy egzemplaż (o ile takie są), albo kiepski :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Szczerze mówiąc, to żadnej z tych kart bym Ci nie poleciłPopieram kolege jakbym mial kupowac jakiegokolwiek Radka to tylko Gigabyte, Herkules, Sapphire i ostatnio powraca ELSA (o oryginalach ATI nie ma co wspominac chyba ze sie ma znajomych za oceanem). Niby wszyscy jada na referencyjnych plytkach ale liczy sie jakosc podzespolow i wykonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...