Skocz do zawartości
_Vip_

ludziska zapychac do kin !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wkoncu wybrale sie z laska na 8 mile.Ten film jest poprostu zajebisty !! Mam tylko jedno ale .... moglby byc spokojnie o godzinke dluzszy i byloby juz super cacy.Dla wszystkich siedzacych w tych klimatach powinnien to byc film #1 A jak ktos nie lubi HipHopu to i tak spokojnie moze isc na film chocby ze wzgledu na ciekawa fabule i dobra gre aktorska zarowno debiutujacego Eminema jak i Kim Basinger.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze 

jka dlamnie to film byl nudny, moze dlatego ze ogladalem na kompie i nie znam angielskiego na tyle dobrrze zeby zrozumiec o czym spiewaja...

To sobie sciagnij teks z freestylem np z.www.napisy.info

A film ogólnie moze byc!! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wkoncu wybrale sie z laska na 8 mile.Ten film jest poprostu zajebisty !! Mam tylko jedno ale .... moglby byc spokojnie o godzinke dluzszy i byloby juz super cacy.Dla wszystkich siedzacych w tych klimatach powinnien to byc film #1 A jak ktos nie lubi HipHopu to i tak spokojnie moze isc na film chocby ze wzgledu na ciekawa fabule i dobra gre aktorska zarowno debiutujacego Eminema jak i Kim Basinger.

do zadnego kina na zadnego eminema nie pojde.... za to co powiedzial na rozdaniu nagrod mtv i <span style="color:red;">[ciach!]</span> mu w dupe !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale grał całkiem całkiem. Liczyłem tylko że gdzieś walną ten kawałek (wiecie który) a oni go walneli na końcu przy napisach... Zwolennikom kina akcji ten film się rzecz jasna nie podobał, ale ogólnie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do zadnego kina na zadnego eminema nie pojde.... za to co powiedzial na rozdaniu nagrod mtv i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mu w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> !!

Sory, a co powiedział???

Jestem ciekaw, bo Eminem to piździelec do potęgi, jak już kolega wyżej napisał to nie wie ćpun biało-czarny czego chce. Z tego co pamiętam to miał cos do Plaków więc jak sam "śpie-wał" Shit on U...(tyczy sie oczywiście eminema a nie Tweakowców)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi