Marrrcin Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Troche ponad tydzień temu kupiłem sobie nowe biurko, i moja mała, głupia siostra już wylała na nie jakiś klej który nie wiem czym zmyć żeby nie zniszczyć biurka.Klej pochodził od jakiś sztucznych paznokci kupionych pewnie za 2 zł.Klej jest przezroczysty, ale wyglada okropnie, bo jak usiądę sobie przed biurkiem, to jest centralnie przede mną i tylko ślepy by go nie zauważył.Czy nie wiecie czym mógłbym to wyczyścić, żeby nie uszkodzić biurka?Jak jak narazie tylko próbowałem go rozpuścić gorącą wodą, ale to nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 zapytaj siostry jak odkleja paznokcie to bedziesz wiedzial od czego klej mieknie, pozniej bedziesz mogl sobie go sciagnac szorstka szmatka PS: nie mow o siostrze ze jest glupia bo to nie ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 zapytaj siostry jak odkleja paznokcie to bedziesz wiedzial od czego klej mieknie, pozniej bedziesz mogl sobie go sciagnac szorstka szmatka PS: nie mow o siostrze ze jest glupia bo to nie ladnie :) myślisz, że "mała i głupia" siostra jest na etapie odklejania paznokci B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak to jakis klej/lakier do paznokci to stawiam na zmywacz, ale uwazaj, bo on niszczy tez lakier na drewnie i plastik myślisz, że "mała i głupia" siostra jest na etapie odklejania paznokci B)Dla niego 'mala i glupia' moze byc np. czternastolatka (ale nie ma co sie dziwic, takie to generuja tylko te 'rozowe el0 blogaski') a dokładniej acetonPisza na tych wszystkich zmywaczach ze sa bez acetonu, a to g..no prawda, kazdy wyzera :P Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a dokładniej aceton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Troche ponad tydzień temu kupiłem sobie nowe biurko, i moja mała, głupia siostra już wylała na nie jakiś klej który nie wiem czym zmyć żeby nie zniszczyć biurka.Klej pochodził od jakiś sztucznych paznokci kupionych pewnie za 2 zł.Klej jest przezroczysty, ale wyglada okropnie, bo jak usiądę sobie przed biurkiem, to jest centralnie przede mną i tylko ślepy by go nie zauważył.Czy nie wiecie czym mógłbym to wyczyścić, żeby nie uszkodzić biurka?Jak jak narazie tylko próbowałem go rozpuścić gorącą wodą, ale to nic nie pomogło. jeżeli benzyna extrakcyjna nie pomoże ( jest bardzom łagodna dla plastiku i róznych rzeczy:)) to weź na szmatke rozcienczalnik nitro, i na 100% zejdzie, nitro jest neutralny dla drewna plyt itd, wiec troche napewno nie zaszkodzi. Nawet plastik czyszcze rozcienczalnikiem nitro, troche nigdy nie zaszkodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...