Gość Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 W pełnej wersji też są takie lagi jak w demku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 wczoraj wieczorem padły serwery EA <_< , może dlatego miałeś lagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 leborg, mimo że mam łącze 1MB to jeszcze nie miałem ani jednego laga ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) wczoraj wieczorem padły serwery EA <_< , może dlatego miałeś lagiNie o to mi chodzi. W demku laguje praktycznie od początku i snajperem grać się nie da (Jin potwierdzi xD ). Wina łącza to na pewno nie jest, bo z innymi grami nie ma problemów. Słyszałem, że w pełnej to poprawili - dlatego pytam :P Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Snajper sux! ;] Orientuje się ktoś kiedy ma ma wyjść patch z trybem Conquest ? : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 małe porównanie http://pl.youtube.com/watch?v=YD-ZjmzWxMw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 recka + plus wideo recka po polsku http://www.gram.pl/art_8AzlGu8_Battlefield...y_recenzja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Grałem w Bad Company na PS3 i grafika mnie nie zachwyciła ;) Ale rozwalanie budynków za prawdę miodne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Coś chyba EA ma problemy z utrzymanie serwerów, bo dzisiaj już chyba po raz drugi nie można pograć w multi. Sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Przeszedłem singla i wrażenia miałem bardzo pozytywne - świetny gameplay, fajna fabuła i rewelacyjne zakończenie. Teraz gram w multi i jestem ZACHWYCONY - gra się fajniej niż w Titana w BF:2142 . Gram jako recon albo assault i BC jest chyba pierwszą grą w której granie snajperem jest naprawdę fajne - dzięki możliwości niszczenia budynków często trzeba się przemieszczać, łatwo się w gruzach ukrywać zrobienie headshota na padzie daje duużo satysfakcji :) Polecam - jak dla mnie najlepsza gra na X'a w jaką do tej pory grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 jedynie co mnie irytuje w tej grze to brak czołgania się ;/ reszta wypaśna :D i czekam na tryb conquest w DLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Mnie trochę denerwuję moc "granatnika". Czasami strzelasz 2m od gościa jemu nic nie jest... Strzał z czołgu też czasem jest zbyt saby żeby pokonać jednego ludka. Jednak mimo wszystko gra jest super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Mnie trochę denerwuję moc "granatnika". Czasami strzelasz 2m od gościa jemu nic nie jest... Strzał z czołgu też czasem jest zbyt saby żeby pokonać jednego ludka. Jednak mimo wszystko gra jest super :) Mnie trochę irytuje celność supporta - kolesie potrafią walić naprawdę z dużych odległości celnością nieustępującą snajperom...... Granatnik - faktycznie - ciut za słaby. Brakuje mi trochę z BF:2142 różnych opcji konfigurowania akcesoriów dodatkowych, ale ... i tak gra się bosko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Mam pytanko do osob, ktore graly zarowno w Bad Company jak i w COD4: mozecie porownac gameplay obu gier? Co na plus i minus kazdego tytulu? Chodzi o single playera. Lyknałem COD przez weekend i nie wiem czy sobie tez nie sprawic BC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 zdecydowanie cod4. przeszedłem bc na normal i high i powiem nudy na pudy. jedynie co trzyma tą grę to interakcja z otoczeniem (i tak wg. mnie słaba). zresztą cod4 też nie jest wspaniały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Co prawda nie grałem w konsolową wersję CoD4, ale aktualnie jest na 4. miejscu w GameRankings ze średnią ocen 94% - więc chyba taka cienka gierca to nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Mam pytanko do osob, ktore graly zarowno w Bad Company jak i w COD4: mozecie porownac gameplay obu gier? Co na plus i minus kazdego tytulu? Chodzi o single playera. Lyknałem COD przez weekend i nie wiem czy sobie tez nie sprawic BC.Wiesz może to dziwnie zabrzmi ale trudno jest porównać te gry :P CoD4 jest zdecydowanie szybsze, a bf to znowu pojazdy + rozwalanka. Jak mimo wszystko jeżeli lubisz strzelanki (a myślę, że tak bo masz cod4) to nie będziesz zawiedziony. Jakby co to wypowiadałem się na temat multi bo single cod4 przeszedłem cały a w bf tylko kilka misji. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Czy Wy takze nie macie wygladzania ? bo nie wiem czy to wina monitora albo rozdzialki jaka ustawilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Mnie się nic podobnego w oczy nie rzuciło. Gram na X360 i grafika jest ładna, znajomym casualom też się podoba :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hej, zadam może totalnie lamerskie pytanie, ale co zrobić, żeby można było grać w Conquesta ?? Ostatnio ściągnął mi się Update, ale jak nie widziałem Conquesta, tak dalej go nie widzę :( PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Hm z półtorej godziny temu jak grałem w BF'a to lagów nie było, wróciłem z psem z dworu załączam gre i co ? Lagi ! :lol: Mam nadzieję, że ulegnie to naprawie bo tak się grać nie da :> P.S Mam śmieszny problem zakupiłem se golda, aktywowałem, ale nie mogę ściągnąć z rynku tego dodatku, bo pisze że mam silver dalej :| WTF ? Przecież normalnie w multi siekam z innymi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 niech zgadnę kupiłeś golda 48h :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Golda na rok ;) Dobra już nie ważne wszystko wporządku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Kody na nowe bronie do MP :) - Recon Kit - QBU88 - your3mynextt4rget - Special Op Kit - UZI - cov3r1ngthecorn3r - Support Kit - M60 - try4ndrunf0rcov3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 odświeżam, ktoś chętny na jakieś granie dzisiaj po 21.00 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 odświeżam, ktoś chętny na jakieś granie dzisiaj po 21.00 ?Kurde pożyczyłem moje BC, ale w poniedziałek odzyskam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...