PoGo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Chciałbym sie dowiedziec ile kasy wyciagne z mojego sprzętu, czyli: P4 2.4 HT BOX Abit IC7 Kingston Hyper-X 2x512mb oraz 2x256mb Hercules Radeon9700 Oraz zasilacz Chieftec bodajże 320 (?) 340 cos takiego :-) musze sprawdzic Przegladalem troche allegro ale tak srednio cos wywnioskowac z tego wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Allegro prawdę Ci powie :) A tak na szybko to płyta 210-220 a proc ok. 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 za abita to nawet 300 można uciągnąć proc tak jak pisze przedmowca a w reszcie sie słabo orientuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Można ale niekoniecznie. Ostatnio przeglądałem to do 250zł kosztowały. Teraz Prescotty 3Ghz HT za 299zł chodzą więc są masowo sprzedawane (sam kupiłem :D), dlatego warto teraz sprzedawać mobo bo jak narazie to wszystkie lepsze płyty na s 478 wymiotło z allegro... Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 grafa za ok 200 jak chcesz szybko sprzedać a inna rzecz że inaczej bym do tego nie podchodził bo ceny kart z tego segmentu lecą na łep :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Można ale niekoniecznie. Ostatnio przeglądałem to do 250zł kosztowały. Teraz Prescotty 3Ghz HT za 299zł chodzą więc są masowo sprzedawane (sam kupiłem :D), dlatego warto teraz sprzedawać mobo bo jak narazie to wszystkie lepsze płyty na s 478 wymiotło z allegro... Zgadzam sie, sam sie rozglądam za jakas okazja zeby wyrwac dobra plyte ale nie ma. Bo na moim Asrocku to sie procek tylko dusi niestety. pozdro Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Myslalem zeby plyte opchnac razem z procem nie wiem czy takak strategia sie oplaca, boje sie ze tego IC7 samego nie sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Myslalem zeby plyte opchnac razem z procem nie wiem czy takak strategia sie oplaca, boje sie ze tego IC7 samego nie sprzedamSprzedasz z pocałowaniem ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...