Skocz do zawartości
wojtekj

Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe wypas pytanie...tylko zastanawiam sie po co nam to...

jesli ktos bedzie chcial stworzyc moda przez duze M, to i tak bedzie mial wlasne pomysly i projekty...a jak ktos nie bedzie mial pomyslow, to i nei bedzie potrafil wykorzystac czyichs, wiec ie stworzy moda.

Wydaje mi sie ze to pomysl cokolwiek nietrafiony.

OT.

Potrzebuje kasy! narazie mam 20 zł z 160 zł jeśli ktoś chce mi pomóc piszcie na PM a ja podam numer konta

buehehe...

pomoc dla powodzian...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe wypas pytanie...tylko zastanawiam sie po co nam to...

jesli ktos bedzie chcial stworzyc moda przez duze M, to i tak bedzie mial wlasne pomysly i projekty...a jak ktos nie bedzie mial pomyslow, to i nei bedzie potrafil wykorzystac czyichs, wiec ie stworzy moda.

Wydaje mi sie ze to pomysl cokolwiek nietrafiony.

OT.

buehehe...

pomoc dla powodzian...

Carl0s, no co ty. Pomysły zawsze mogą się przydac, chocby po to zeby we własnym cos zmienic.

Wrzucaj te projekty, chętnie obejżę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomoc dla powodzian...

:lol: widzę że też używasz mojego określenia :D

co o tematu... umieszczać zawsze możesz... najwyżej dostaniesz bana lub zjadą Cie troszkę userzy... Jesli już myślisz o czymś takim to lepiej zrób model 3D w sketchupie z dokładnością do wymiarów obudów, elementów etc...

A druga strona medalu jest taka.. że jak Ty zaczniesz umieszczać tutaj swoje niestworzone historie to i inni zechcą i powstanie nowa moda moderów teoretyków :)

Kiedyś też chciałem wrzucać tu swoje pomysły bo nawet 1/50 z nich nie zrealizuję.. a imho były by dobre a nawet lepsze iż 80% prezentowanych tu nibymodów :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak: Tylko po co - ja nie sądzę, żeby ktokolwiek z nich skorzystał. A jak umiesz ładnie rysować w programach 3D(tak to sie nazywa?) to pełno od tego for jest. Tam zapewne spotkasz się z pełną entuzjazmu krytyką :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi