sparda Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jakie głośniki mi proponujecie do otwarzacza dvd??? Do kompa ich nie bede podłączał bo mam.Potrzeba mi tylko do oglądania filmów i zależy mi na dobrej jakości. Najlepiej jakieś 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Do dvd polecałbym zestaw 5.1 Logitech X-530, świetne głośniczki jak za taką cenę (ok 230zł chyba), dużo lepszy bas niż np. w creativach o podobnej cenie, sam takie posiadam i kiedy je kupowałem dużo czytałem na ten temat, tak ludzie mi polecili i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 I po co 2 tematy ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 bo mi sie net na chwile zawiesił i kliknełem 2 razy i powstały 2 tematy. jednak wolałbym jakieś głośniki 2.1 bo w 5.1 to za dużo kabli jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 to dozbieraj troche i kup logitech z-4... choc moze gdzies dorwiesz jeszcze starsze z-3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...