Skocz do zawartości
Al_Azif

Dyktafon Z Funkcją Mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje dyktafonu z funkcją mp3. Najlepiej jak by miał swoja własna pamiec wbudowana ok 32mb (na nagrania z dyktafonu) i np gniazdo pamieci które pozwoliło by mi na wgranie mp3 na ową karte pamieci.

Mam do wydania ok400zł jeżeli dyktafon bedzie dosc fajny to moze wyskrobie wiecej............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co się orientuję, to ciężko będzie znaleźć taki wynalazek. Zostaje Ci kupić w/w urządzenia oddzielnie lub w postaci takiej, przed jaką się bronisz: odtwarzacz mp3 + funkcja dyktafonu.

Tak z czystej ciekawości:

Dlaczego chcesz wydać 400PLN na coś trudnego do znalezienia, jeśli już od 130 PLN możesz mieć odtwarzacz mp3 (/wma/aac) + dyktafon z VOR + radio z RDS + pendrive z 1GB w jednym?? Po 400 to już iRiver i iPod chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co obiło mi sie o uszy to mp3 + dyktafon hmm raczej nie spełnia swojwje roli tzn dyktafony w mp3 sa bardzo marne, ja potrzebuje dyktafon na wykłady, jezeli mikrofon wbudowany w irivera podoła temu to go biore bez wachania ale aczej nie wydaje mi sie zeby tak było ;-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co obiło mi sie o uszy to mp3 + dyktafon hmm raczej nie spełnia swojwje roli tzn dyktafony w mp3 sa bardzo marne, ja potrzebuje dyktafon na wykłady, jezeli mikrofon wbudowany w irivera podoła temu to go biore bez wachania ale aczej nie wydaje mi sie zeby tak było ;-/

dyktafon w iriverze jest bardzo dobry. Jakość jest fantastyczna, duża zaletą jest tez to, że zapisuje od razu do mp3. Najlepszy dyktafon ma chyba iriver IFP799, ale może być go cięzko zdobyć. Nowa seria T ma też dobre dyktafony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi