Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam oto mój problem : Sprzedałem w grudniu Athlona 1600+ na kase czekałem bardzo długo wkońcu dostałem. Dzis (31styczeń) koleś do mnie pisze maila o tej treści Cześć Niewiem jak mam Ci to wytłumaczyć,bo niemiałem wczyśniej czasu,bo miałem studniówkę a do teo jest ogram przygotowaniea i niemiałem czasu dać wcześniej znać,ale ten procek niedziała!!!!!!Jka go tylko włączyłem to się włączył,chciałem go przestawić w biosie na 1.6 bo na początku zabutował się na 1050mhz,przestawiłem magistrale,jeszcze nie zrestartowałem,wchodzę do monitorowanie temperatury a tu jakiś nagle temp rośnie na głowę a mam <span style="color:red;">[ciach!]</span>nie duży wentylator!!Doszło do 64 C. No i się wyłączył i tylo go było!!!!!!Napiszę w tej sprawie do Allegro,bo to przesada żeby się nawet niewłaczył,musiałeś go chyba podkręcić i się pojebał a póżniej go sprzedałeś????!!!A ja wyrzuciłem hajs w błoto!!!Jeszcze się policzymy!!! Simon przecierz nie moge odpowiadać za lamerstwo jakiś debili.Pozatym od odbioru proca przez tego kolesia minoł miesiąc. Troszke to dziwne mi się wydaje że dopiero jakos teraz go sprawdzał ?!?! mozlwe że załozył zle wentyla i spalił proca a moze go ukruszył dodatkowo. czy istnieje mozliwość że ten koleś mi cos zrobi poprzez policje albo coś innego.Czy moge ponieść jakieś konsekfencje ??? Dodam tyle że na allegro nie siedze od wczoraj ale od dwóch lat nie mam zadnego negatywa i nikt sie jeszcze nie skarżył na moje usługi ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jeżeli masz dużo pozytywnych komentarzy to ratuje cię to w pewnym stopniu. Jak cos to wytłumaczysz się że procesor działał przed tym jak go wysłałeś i to z jego winy on nie działa. Poza tym trochę dużo czasu upłynęło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jeżeli masz dużo pozytywnych komentarzy to ratuje cię to w pewnym stopniu. Jak cos to wytłumaczysz się że procesor działał przed tym jak go wysłałeś i to z jego winy on nie działa. Poza tym trochę dużo czasu upłynęło... tez tak mysle cos on zadlugo czekal zeby ci napisac meila a pozatym przecierz studniowka nietrwa miesiac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam oto mój problem : Cześć ...chciałem go przestawić w biosie na 1.6 bo na początku zabutował się na 1050mhz... Powiedz mu, ze ten proc to nie jest 1,6GHz tyllko 1,4GHz(a nazywa sie 1,6XP+). Zwal na niego wine, ze gi nieswiadomnie podkrecił, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Gosc cos kreci, zeby sie dopiero po miesiacu odezwac???? To nie jest normalne, poza tym jesli wyslałes dobyry, nieukruszony procesor w pełni działajacy to znaczy ze On cos prze3kombinował podczas zakładania wentylatora, albo nie posmarował pasta to tez mogło sie zdazyc mało prawdopodobne ale jednak. tak wiec jesli ukruszył albo na lycie ma zworki dipswitche zle poustawiane to juz nie jest twoja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 E ja mysle ze jak opisze tak samo sytuacje allegro to oni sie kapna ze gosciu kreci ! Jedynie dostaniesz negatywny komentarz! Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Gosc cos kreci, zeby sie dopiero po miesiacu odezwac???? To nie jest normalne, poza tym jesli wyslałes dobyry, nieukruszony procesor w pełni działajacy to znaczy ze On cos prze3kombinował podczas zakładania wentylatora, albo nie posmarował pasta to tez mogło sie zdazyc mało prawdopodobne ale jednak. tak wiec jesli ukruszył albo na lycie ma zworki dipswitche zle poustawiane to juz nie jest twoja wina. heh to było tak on ma 8 komentarzy ja mu wystawiłem komentarz ale mu konto zablokowali za niepłacenie rachunków, więc narazie nic mi nie może nawet wystawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nie masz sie o co martwic, niech gosc Cie straszy i tak nic nie zrobi nawet jak nasle polcije ??? co wydaje mi sie malo prawdopodobne nie jest w sstanie ci udowodnic, ze wyslales mu niesprawny proc :) ja bym takiego olal i sie nie ugial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 JA bym sie tam nim nie przejmowal. Wyjasnisz sprawe z Allegro i po sprawie. Mam nadzieje ze masz gdzies numer seryjny swojego proca. Zeby patafian nie wcisnol ci czegos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja to widze tak: gosciu na slabym chlodzeniu go podkrecil do 1,6 GHz i mu juz pozniej komp nie wstal i zamiast zrobic clear CMOS to goscia ogranela panika ze procesor jest spalony... To jest oczywiscie jedna z wersji... :) jednak Pretorian nie masz sie co martwic gosciu w tym liscie sam sie przyznaje ze procesor chodzil tylko jak on cos pokrecil w biosie to przestal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Loozik chłopaki, a jak bedzie fikał to pojade z ekipą skopie mu dupsko i sie uspokoi, wkońcu są ferie :wink: pozatym nie możemy my overclocerzy odpowiadać za lamerstwo innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jak sie nie zna niech sie za takie rzeczy nie zabiera. A straszyc to on moze. Podaj moze nik frajera zeby nikt wiecej sie na niego nie naciol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 G... może zrobic i tyle. Pierwsza rzecz to okres po jakim się odezwał średnio normalne jest zachowanie typu kupuje sprzet i sprawdzam go po miesiącu inna sprawa to to ze sam sie przyzanje do przetaktowania procesora więc nie ma czym sie przejmować. Allegro nic nie zrobi szczególnie że ma bloka na konto. A te jego wypociny zachowaj przez pewnien czas tak na wszelki wypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 jego login na allegro to : SimonBartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Loozik chłopaki, a jak bedzie fikał to pojade z ekipą skopie mu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i sie uspokoi, wkońcu są ferie :wink: pozatym nie możemy my overclocerzy odpowiadać za lamerstwo innych rotfl Spokojnie wytlumacz wszystko i po sprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam oto mój problem : Sprzedałem w grudniu Athlona 1600+ na kase czekałem bardzo długo wkońcu dostałem. Dzis (31styczeń) koleś do mnie pisze maila o tej treści Cześć Niewiem jak mam Ci to wytłumaczyć,bo niemiałem wczyśniej czasu,bo miałem studniówkę a do teo jest ogram przygotowaniea i niemiałem czasu dać wcześniej znać,ale ten procek niedziała!!!!!!Jka go tylko włączyłem to się włączył,chciałem go przestawić w biosie na 1.6 bo na początku zabutował się na 1050mhz,przestawiłem magistrale,jeszcze nie zrestartowałem,wchodzę do monitorowanie temperatury a tu jakiś nagle temp rośnie na głowę a mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> duży wentylator!!Doszło do 64 C. No i się wyłączył i tylo go było!!!!!!Napiszę w tej sprawie do Allegro,bo to przesada żeby się nawet niewłaczył,musiałeś go chyba podkręcić i się <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ł a póżniej go sprzedałeś????!!!A ja wyrzuciłem hajs w błoto!!!Jeszcze się policzymy!!! Simon przecierz nie moge odpowiadać za lamerstwo jakiś debili.Pozatym od odbioru proca przez tego kolesia minoł miesiąc. Troszke to dziwne mi się wydaje że dopiero jakos teraz go sprawdzał ?!?! mozlwe że załozył zle wentyla i spalił proca a moze go ukruszył dodatkowo. czy istnieje mozliwość że ten koleś mi cos zrobi poprzez policje albo coś innego.Czy moge ponieść jakieś konsekfencje ??? Dodam tyle że na allegro nie siedze od wczoraj ale od dwóch lat nie mam zadnego negatywa i nikt sie jeszcze nie skarżył na moje usługi ?!?! Hmm, dziwne... W sumie nie napisał o co mu chodzi... Napisz mu maila żeby wyjaśnił ale: Primo - nie interesują Cię jego problemy osobiste - studniówka itp. Drugie primo - jak wynika z opisu procek po włożeniu działał (było możliwe wejście do biosu), ale to też Cię nie obchodzi bo i tak minął miesiąc. Trzecie - jeżeli list do Allegro ma charakter negatywny i dotyczy Twojej osoby chcesz otrzymać kopie. Wszystko ładnie, poważnie, z poważaniem, imie nazwisko itp. Wystaczy chwile poczekać, a on w jakiś wulgarny sposób napisze, że chce kase (już z początku maila wynika, że to szczeniak). Odpisz mu grzecznie, że jego "prośba" ma ewidentne cechy przestępstwa z art. 286 kc i nie możesz jej spełnić. Jeżeli nie wycofa zarzutów będziesz zmuszony zawiadomić o tym fakcie prokuraturę. Wątpie, żeby mu się jeszcze chciało. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 No chlopak cos po prostu skopal! Jak sie nie umie to niech sie kopie na twarz. Mysle, ze to sprawka clear cmosa, bo to jakis leszcz jak widac :) Napisz mu, zeby zclearowal cmosa i tyle. A w najgorszym wypadku niech ci odesle procka i zobaczysz co z nim jest nie tak. Numery seryjne spisales? O policje sie nie martw. Istnieje takie cos jak domniemanie niewinnosci i ci nic nie zrobia. A jak gosciu bedzie chcial ci skopac dupe, to go zaskarz i jeszcze na tym zarobisz :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam oto mój problem : Sprzedałem w grudniu Athlona 1600+ na kase czekałem bardzo długo wkońcu dostałem. Dzis (31styczeń) koleś do mnie pisze maila o tej treści Cześć Niewiem jak mam Ci to wytłumaczyć,bo niemiałem wczyśniej czasu,bo miałem studniówkę a do teo jest ogram przygotowaniea i niemiałem czasu dać wcześniej znać,ale ten procek niedziała!!!!!!Jka go tylko włączyłem to się włączył,chciałem go przestawić w biosie na 1.6 bo na początku zabutował się na 1050mhz,przestawiłem magistrale,jeszcze nie zrestartowałem,wchodzę do monitorowanie temperatury a tu jakiś nagle temp rośnie na głowę a mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> duży wentylator!!Doszło do 64 C. No i się wyłączył i tylo go było!!!!!!Napiszę w tej sprawie do Allegro,bo to przesada żeby się nawet niewłaczył,musiałeś go chyba podkręcić i się <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ł a póżniej go sprzedałeś????!!!A ja wyrzuciłem hajs w błoto!!!Jeszcze się policzymy!!! Simon przecierz nie moge odpowiadać za lamerstwo jakiś debili.Pozatym od odbioru proca przez tego kolesia minoł miesiąc. Troszke to dziwne mi się wydaje że dopiero jakos teraz go sprawdzał ?!?! mozlwe że załozył zle wentyla i spalił proca a moze go ukruszył dodatkowo. czy istnieje mozliwość że ten koleś mi cos zrobi poprzez policje albo coś innego.Czy moge ponieść jakieś konsekfencje ??? Dodam tyle że na allegro nie siedze od wczoraj ale od dwóch lat nie mam zadnego negatywa i nikt sie jeszcze nie skarżył na moje usługi ?!?! Hmm, dziwne... W sumie nie napisał o co mu chodzi... Napisz mu maila żeby wyjaśnił ale: Primo - nie interesują Cię jego problemy osobiste - studniówka itp. Drugie primo - jak wynika z opisu procek po włożeniu działał (było możliwe wejście do biosu), ale to też Cię nie obchodzi bo i tak minął miesiąc. Trzecie - jeżeli list do Allegro ma charakter negatywny i dotyczy Twojej osoby chcesz otrzymać kopie. Wszystko ładnie, poważnie, z poważaniem, imie nazwisko itp. Wystaczy chwile poczekać, a on w jakiś wulgarny sposób napisze, że chce kase (już z początku maila wynika, że to szczeniak). Odpisz mu grzecznie, że jego "prośba" ma ewidentne cechy przestępstwa z art. 286 kc i nie możesz jej spełnić. Jeżeli nie wycofa zarzutów będziesz zmuszony zawiadomić o tym fakcie prokuraturę. Wątpie, żeby mu się jeszcze chciało. 8) posłałem mu maila zobaczymy co odpowie 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 To przeslij jego odpowiedz. A ty co mu namazales???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ja bym napisał do allegro i przedstawił całą sprawę, a mu za miesiąc odpowiedział :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam oto mój problem : Sprzedałem w grudniu Athlona 1600+ na kase czekałem bardzo długo wkońcu dostałem. Dzis (31styczeń) koleś do mnie pisze maila o tej treści Cześć Niewiem jak mam Ci to wytłumaczyć,bo niemiałem wczyśniej czasu,bo miałem studniówkę a do teo jest ogram przygotowaniea i niemiałem czasu dać wcześniej znać,ale ten procek niedziała!!!!!!Jka go tylko włączyłem to się włączył,chciałem go przestawić w biosie na 1.6 bo na początku zabutował się na 1050mhz,przestawiłem magistrale,jeszcze nie zrestartowałem,wchodzę do monitorowanie temperatury a tu jakiś nagle temp rośnie na głowę a mam <font color="#FF0000">[ciach!]</font> duży wentylator!!Doszło do 64 C. No i się wyłączył i tylo go było!!!!!!Napiszę w tej sprawie do Allegro,bo to przesada żeby się nawet niewłaczył,musiałeś go chyba podkręcić i się <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ł a póżniej go sprzedałeś????!!!A ja wyrzuciłem hajs w błoto!!!Jeszcze się policzymy!!! Simon przecierz nie moge odpowiadać za lamerstwo jakiś debili.Pozatym od odbioru proca przez tego kolesia minoł miesiąc. Troszke to dziwne mi się wydaje że dopiero jakos teraz go sprawdzał ?!?! mozlwe że załozył zle wentyla i spalił proca a moze go ukruszył dodatkowo. czy istnieje mozliwość że ten koleś mi cos zrobi poprzez policje albo coś innego.Czy moge ponieść jakieś konsekfencje ??? Dodam tyle że na allegro nie siedze od wczoraj ale od dwóch lat nie mam zadnego negatywa i nikt sie jeszcze nie skarżył na moje usługi ?!?! Hmm, dziwne... W sumie nie napisał o co mu chodzi... Napisz mu maila żeby wyjaśnił ale: Primo - nie interesują Cię jego problemy osobiste - studniówka itp. Drugie primo - jak wynika z opisu procek po włożeniu działał (było możliwe wejście do biosu), ale to też Cię nie obchodzi bo i tak minął miesiąc. Trzecie - jeżeli list do Allegro ma charakter negatywny i dotyczy Twojej osoby chcesz otrzymać kopie. Wszystko ładnie, poważnie, z poważaniem, imie nazwisko itp. Wystaczy chwile poczekać, a on w jakiś wulgarny sposób napisze, że chce kase (już z początku maila wynika, że to szczeniak). Odpisz mu grzecznie, że jego "prośba" ma ewidentne cechy przestępstwa z art. 286 kc i nie możesz jej spełnić. Jeżeli nie wycofa zarzutów będziesz zmuszony zawiadomić o tym fakcie prokuraturę. Wątpie, żeby mu się jeszcze chciało. 8) posłałem mu maila zobaczymy co odpowie 8) :lol: hehe chyba nie napisales mu, ze wpadniesz do niego z ekipa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Napisz mu, zeby zclearowal cmosa i tyle.Nie, nie i jeszcze raz NIE! Po tym liście to on sobie może co najwyżej przeprosić... Na żadną pomoc niech nie liczy. A w najgorszym wypadku niech ci odesle procka i zobaczysz co z nim jest nie tak.Niby z jakiej racji? Przecież napisał, że procesor po włożeniu działał, a następnie go popsuł. A jak gosciu bedzie chcial ci skopacProblem jest w tym, że nic takiego nie napisał. Z resztą wyobrażam sobie radość panów na policji, kiedy przynosi im wydruk taki, jaki można sobie w wordzie zrobić :) a mu za miesiąc odpowiedziałJakie to prymitywne... Niech się zacznie bać teraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Napisz mu, zeby zclearowal cmosa i tyle.Nie, nie i jeszcze raz NIE! Po tym liście to on sobie może co najwyżej przeprosić... Na żadną pomoc niech nie liczy. A w najgorszym wypadku niech ci odesle procka i zobaczysz co z nim jest nie tak.Niby z jakiej racji? Przecież napisał, że procesor po włożeniu działał, a następnie go popsuł. A jak gosciu bedzie chcial ci skopacProblem jest w tym, że nic takiego nie napisał. Z resztą wyobrażam sobie radość panów na policji, kiedy przynosi im wydruk taki, jaki można sobie w wordzie zrobić :) a mu za miesiąc odpowiedziałJakie to prymitywne... Niech się zacznie bać teraz :) Co? ja ci radzę jak najlepiej, a ty że to prymitywne. No dobrze niech tak zostanie ale prymityw i pustak to ty jesteś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Napisz mu, zeby zclearowal cmosa i tyle.Nie, nie i jeszcze raz NIE! Po tym liście to on sobie może co najwyżej przeprosić... Na żadną pomoc niech nie liczy. A w najgorszym wypadku niech ci odesle procka i zobaczysz co z nim jest nie tak.Niby z jakiej racji? Przecież napisał, że procesor po włożeniu działał, a następnie go popsuł. A jak gosciu bedzie chcial ci skopacProblem jest w tym, że nic takiego nie napisał. Z resztą wyobrażam sobie radość panów na policji, kiedy przynosi im wydruk taki, jaki można sobie w wordzie zrobić :) a mu za miesiąc odpowiedziałJakie to prymitywne... Niech się zacznie bać teraz :) Co? ja ci radzę jak najlepiej, a ty że to prymitywne. No dobrze niech tak zostanie ale prymityw i pustak to ty jesteś :D z tym, ze to pretorian mial klopot, a skrytykowal Cie gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 chłopaki nie kłuccie się to nie oto tu chodzi :) , a wracając to tematu napisałem kolesiowi że to jego wina nie moja że to on sobie proca spalił albo ukruszył. Naisałem mu że jak se spalił to mógł sobie kupić intela to by mu sie nic nie spaliło :lol: oczywiście starałem sie wszystko grzecznie :wink: :roll: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 aha napisałem też do allegro wszystko szczegółowo opisałem itd.. zobaczymy mają odpisać w ciągu 48 godzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam miałem takiego pajaca :evil: napisałem liścik do allegro i przesłałem jego emaile odpisali że zajmą się sprawą i koleś ma konto zablokowane tak na marginesie to jest to zwykłe naciągactwo zgodnie z prawem jeśli sprzedajesz sprzęt używany to rękojmia jest tylko 5 dni chyba że ustalacie inaczej tak czy tzk niech się gostek wali na to co ma na ryju :lol: :lol: :lol: dodam gostka do czarnej jak sie nawinie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 witam miałem takiego pajaca :evil: napisałem liścik do allegro i przesłałem jego emaile odpisali że zajmą się sprawą i koleś ma konto zablokowane tak na marginesie to jest to zwykłe naciągactwo zgodnie z prawem jeśli sprzedajesz sprzęt używany to rękojmia jest tylko 5 dni chyba że ustalacie inaczej tak czy tzk niech się gostek wali na to co ma na ryju :lol: :lol: :lol: dodam gostka do czarnej jak sie nawinie :twisted: tak czy inaczej pełno na świecie i w naszym kraju jest baranów na których trzeba uważać bo szkoda tracić nerwów na nich. :D :D :D fajnie tylko że tak dużo ludzi i tak szubko mi odpisali :D THX @LL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a tak przy okazji za ile poszedl ten proc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Co? ja ci radzę jak najlepiej, a ty że to prymitywne. No dobrze niech tak zostanie ale prymityw i pustak to ty jesteś :DPozwól, że sprecyzuje, bo chyba nie zrozumiałeś - chodziło mi, że takie zachowanie jest dziecinne (tego słowa mi wtedy brakowało :)). Takie sprawy załatwia się od razu - ja przynajmniej tak robię. Następnym razem postaram się pisać prościej. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...