stecek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Siemka mam Wina XP SP2 po Angielsku wyczytałem na forum że można ściągnać nakładke MUI - Multilingual User Interface no to myśle sciągne i tak zrobiłem zainstalowałem ładnie pięknie i tu nic windows dalej po angielsku. Szukałem w Panelu Sterowania ale nic takiego tam nie znalazłem. I tu jest moje pytanie co zrobuić żeby był po Polsku z góry dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 jesli na COA niema zaznaczonej wersji jezykowej to zainstaluj polskiego windowsa a jak nie to panel sterowanie i regional setings Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 W regional settings zmienisz tylko uklad klawiatury itp. A MUI to czasem platne nie jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...