Konar Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Więc jak w temacie chcę kupić nowy dysk SATA2 w cenie od 300zł do 350zł. Nie mam pojęcia co teraz jest na szczycie wydajność/cena/pojemność. Widzę duże zainteresowanie nowymi Barracudami 7200.10, a co z Samsungiem? Dwa które kupiłem swego czasu były uważane za dobre, a czy teraz warto w tą firmę inwestować? Pojemność dysku nie mniejsza niż 250GB, a najlepiej +300GB. Piszę to bo ta w subforum "Co kupić?" mowa jest głównych podzespołach Za pomoc z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Moim zdaniem najlepiej brac Seagate 7200.10 250/320GB, ze wzgledu na technologie zapisu prostopadłego, bardzo dobra wydajnosci oraz 5lat gwarancji. Jedynym ich minusem jest podwyzszona głosnosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Jak wyzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...