Gość fuqs Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Od pewnego czasu zauważyłem, ze nawet przy wylaczonym komputerze, z zasilacza wydobywają sie piski (bardzo ciche). Czy nic nie grozi mojemu sprzętowi? Mam zasilacz 300W marki ever-power. Moj config w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Jaki masz sprzet?? Radzil bym jak najszybciej zmienic na cos normalniejszego - chociazby na Fortrona z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Cewki spiewaja piesn zniszczenia. Brzmi ona mniej wiecej "Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic...." Konfigu w sygnaturce nie widze. Pewnie jestem odosobnionym przypadkiem. A pomysl z fortronem jest niezlym rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Fortrony tez daja koncercik :wink: W przypadku 300-60GTP jest to rodzaj ćwierkania, a przy MDN® bardoz wysoki pisk (cos ala wiertarka dentystyczna z turbo-doladowaniem). Juz pomine pstrykanie mojego tagana U01 ktore jest zwyczajnie irytujace. Co godne podkreslenia, w zdecydowanej wiekszosci takich przypadkow te dzwieki nie sa zwiastunem jakiegos niebezpieczenstwa i mozna o nich zapomniec. Gorzej jak nie da sie o nich zapomniec bo wyciszamy komputer :wink: Sporo szukalem na ten temat i nie znalazlem zasilacza ktory na 100% nie bedzie piszczal, tykal, brzeczal. Czasem robi to kazdy egzemplarz danej serii czasem zalezy to od sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Fortrony tez daja koncercik :wink: W przypadku 300-60GTP jest to rodzaj ćwierkania, a przy MDN® bardoz wysoki pisk (cos ala wiertarka dentystyczna z turbo-doladowaniem). Juz pomine pstrykanie mojego tagana U01 ktore jest zwyczajnie irytujace. Co godne podkreslenia, w zdecydowanej wiekszosci takich przypadkow te dzwieki nie sa zwiastunem jakiegos niebezpieczenstwa i mozna o nich zapomniec. Gorzej jak nie da sie o nich zapomniec bo wyciszamy komputer :wink: Sporo szukalem na ten temat i nie znalazlem zasilacza ktory na 100% nie bedzie piszczal, tykal, brzeczal. Czasem robi to kazdy egzemplarz danej serii czasem zalezy to od sztuki. on tylko delikatnie piszczy jak komp jest wylaczony i to tylko czasami, ledwo go slychac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 on tylko delikatnie piszczy jak komp jest wylaczony i to tylko czasami, ledwo go slychacIMO nie jest to groźne. Gorzej jeśli przy pełnej pracy dawałby z siebie jakieś zipy czy coś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...