viva Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) No właśnie jakie są najlepsze ? Chce podkręcać procka nie pytajcie po co ... Upatrzone mam te : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20641 Oraz jakbym miał kupować z zza oceanu kompa to zainteresowały mnie te co tutaj gość nieźle fsb na nich wyciągnął : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113400 Ale nie wiem czy one są spoko czy może akurat jemu się taka sztuka trafiła. Tak więc podawajcie najlepsze pamieci do o/c jakie mozna kupić i w polsce i w USA ;) Zależy mi na tym żeby mnie nie blokowały oraz żebym mógł podkrecić E6600 do min 3GHz :) W cenie to 1200zł MAX ! Wydaje mi się że nie ma sensu więcej wkładać w ramy ... Pozdro Edytowane 2 Września 2006 przez viva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 pamięci są jak najbardizej na miejscu...jak bym miał tyle kasy na ram to też bym je zakupił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Dzil "co kupic" napewno nie znajduje sie w "pamieciach" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Patriot 2GB (2x1GB) PC800 CL4 LLK Pamieci sa bardzo dobre i sa w dobrej cenie! Edytowane 3 Września 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) A może takie: DDR 1111 4-4-4-12-2T (oczywiście nominalnie :D ) a poza tym Gskill HZ Edytowane 3 Września 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...