Sens Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Witam! Mam kilka pytan dotyczacych wydajnosci: 1. Czy duza roznice odczuje pomiedzy sapphire radeon 9600XT, a Galaxy 7300 pod pci-e? (zmieniam mobo) 2. moj kumpel chcialby sobie kupic karte grafiki do 1200zł. Co jest lepsze 2x 7600GT w sli, czy pojedynczy 7900gt? dzieki za odp! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 "Pytania dotyczące konkretnych modeli kart/chipsetów czy też uwagi na temat produktów danego producenta należy kierować do odpowiedniego działu ATI/nVidia w zależności od procenta układu karty. Wszelkie pytania z serii co kupić, model x vs. model y należy kierować do działu "Co Kupić?"" Tego juz pewnie nie widziales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 1. róznica bedzie duza, nie podam zadnych wyników czy testów, ale wiem bo mam i 9600 i 6600 (73gt jest wydajniejszy) i róznica jest ogromna. 2. Ja bym wziął x1900gt lub nawet xt, bo mają staniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 1 To zalezy czy chodzi co o 7300gs czy GT jak GT to pewnie ze bedzie wydajniejszy i to duzo! 2. x1900xt bedzie mozna zlapac za 1200zl wiec to karte polece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 jonathan wybacz mi. Zachowalem sie jak smarkacz. To juz sie nie powtorzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 1 To zalezy czy chodzi co o 7300gs czy GT jak GT to pewnie ze bedzie wydajniejszy i to duzo! 2. x1900xt bedzie mozna zlapac za 1200zl wiec to karte polece. Grafiki 7300GS to zwykle zlomy i nie warto sie nimi zajmowac. Galaxy GF7300GT to dobra karta w przedziala do 420 zl. Galaxy GF7600GS to wypasik w przedziale cenowym 500-600 zl. x1900 to karta dobra i lepiej braz w tym przedziale cenowym ja niz 7900 , ktory sie czesto sypie i wali artefaktami...a o/c nie wspominajmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...