Gość teat Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Witam, moj brat posiad dysk WD bodajrze i sie schrzanił :mur: lerzac koło syreny od samochodu <_< i jak sie okazało ma jednego bada :mur: i mozecie mi powiedziec jak to naprawic? bo ja sie na tym zbytnio nie znam :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Mozesz go naprawic HDD Regenaratorem :) (mozesz sobie sciagnac Hiren's BootCD 8.3 - tam znajdziesz ten program). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Mozesz go naprawic HDD Regenaratorem :) (mozesz sobie sciagnac Hiren's BootCD 8.3 - tam znajdziesz ten program).Mam Hiren's :D i brat mowil ze jakim programem skanował i wykazało ze jest jeden bad i niby ze jest zrobiony, ale nadal wywala blu scren'a :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 WD CLEAR - jeśli to nie jest dysk WD, to musi być program w wersji 1.30. Minusem jest, że trzeba wszystkie dane przenieść na inny (fizyczny) dysk, bo po użyciu tego programu wszystkie dane i partycje zostaną skasowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 WD CLEAR - jeśli to nie jest dysk WD, to musi być program w wersji 1.30. Minusem jest, że trzeba wszystkie dane przenieść na inny (fizyczny) dysk, bo po użyciu tego programu wszystkie dane i partycje zostaną skasowane. Moge potwierdzic. Niedawno ozywilem Wdclearem mojego IBM-a 13 GB :). Mial kilkanascie badow, a po zerowaniu 0 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Aha, to mu powiem zeby się pobawił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...