Szymon Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Wlasnie stalem sie posiadaczem EPOX`a - mojego pierwszego w zyciu :-). Wyciagam plyte z pudla wszyksto fajno, patrze koło slotow na pamieci zielona naklejeczka :-). A na niej EP-8RDA+ - zgadza sie takiego nabylem :-). Ale kusilo mnie zeby ja sciagnac, wiec zerwalem troche...a tam??? 8O 8O 8O nadrukowany EPOX 8RDA bez "+". Poludniowy mostek to MCP-T , posiada FIREwire i Lan, wiec wyrazie to jest wersja z PLUSEM nie mysle sie prwad? co to za wałek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ja też mam naklejkę, ale nie zrywałem :P. Ale jeśli masz MCP-T i LAN to o co chodzi??? Po prostu to obniżenie kosztów ze strony EPoX'a 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ok , wiem panikuje :-). Ale jestem troche podniecony :-) dlatego sie zaniepokoilem ta cala sytuacja :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jaja se robia. A zgadza sie ze specyfikacja wszystko?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 he he dobre... nie masz się czym martwić MCP-T oznacza tylko jedno + :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jaja se robia. A zgadza sie ze specyfikacja wszystko?? no tak zgadza sie, jak pisalem wsszystko ma. Na pudle tez naklejka 8RDA+ i na PCI tez. Tylk co to za jaja? Oszczedzaja na plsuach? wedlug mnie zbedne to jest, po za tym nie zainsteresowalbym sie tym gdyby nie to ze naklejka byla troche krzywo naklejona :-) i widac bylo cos pod nia :-). CZytalem wczesniej dodatkoo o tym ze pod naklejka jest model FIC`a :-) dlatego sciagnalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Szymon fff koncu mozesz sobie zmienic podpis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 dopiero jak wszystko poskladam :D, został mi jeszcze RAM :-). No a potem chce wymienic Gf4 MX420 na Herculesa 8500LE :-). Ale jak ram juz kupie to bedzie cały komp :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 n1ce :) a ja tesh mam naklejke ale jej nie sciagałem :) a przy okazji czy ma moze ktos ta wersje z jeszcze jedna dioda LED ? niebieska ! na pudełku widziałem ze sa takie opcjonalnie ! ale nie wiem po co to i czy takie juz sa w sprzedazy czy dopiero beda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 to nie dioda, ino kolorowy wiatraczek :-) z tego co wyczytalem na pudle. I swieci wedlug temperatury mostka. Jakas wersja to miala gdzies w necie widzialem. A Ci co maja naklejki mysle wszyscy maja pod nia 8rDA a na to 8RDA+ - no bo nie ma bata :D. Widocznie taki sobie epox lay out zrobil :-) a na to daja inne mostki poludnoiwe i gniazda firewire, lan etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 to nie dioda, ino kolorowy wiatraczek :-) z tego co wyczytalem na pudle. I swieci wedlug temperatury mostka. Jakas wersja to miala gdzies w necie widzialem. A Ci co maja naklejki mysle wszyscy maja pod nia 8rDA a na to 8RDA+ - no bo nie ma bata :D. Widocznie taki sobie epox lay out zrobil :-) a na to daja inne mostki poludnoiwe i gniazda firewire, lan etc.a ten wiatraczek był zamontowany chipsecie ? fajny bajer ! jakbys mial gdzies ta stronke z tym dinksem to podeslij mi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ten wentylatorek mial tylko 8k9a z full wypasem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 czyli to nie wiatraczek tylko jednak dioda :D ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 wiatraczek swiecacy wiec z dioda - taki bajer dla moderow :P a cod layoutu to jak z samochodami ta sama plyta podlogowa dla wielu modeli i wielu firm stanowi podstawe pod wlasny samochod:) obnizenie kosztow produkcji oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a czy wy tez zauwazyliscie ze na tym epoxie dioda zielona slabo swieci????? tak jakby miala zanizone napiecie. z czerwona jest wszystko ok....... tuylko ta zielona.... troszqu jej nie widac...... (co prawda skladalem kompa prawie bez instrukcji ale to sie wytnie........) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a czy wy tez zauwazyliscie ze na tym epoxie dioda zielona slabo swieci????? tak jakby miala zanizone napiecie. z czerwona jest wszystko ok....... tuylko ta zielona.... troszqu jej nie widac...... (co prawda skladalem kompa prawie bez instrukcji ale to sie wytnie........) No faktycznie coś cieniuchno świeci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a czy wy tez zauwazyliscie ze na tym epoxie dioda zielona slabo swieci????? tak jakby miala zanizone napiecie. z czerwona jest wszystko ok....... tuylko ta zielona.... troszqu jej nie widac...... (co prawda skladalem kompa prawie bez instrukcji ale to sie wytnie........) No faktycznie coś cieniuchno świeci :)jaka dioda zielona ? od HDD ? ja mam tylko 2 czerwony ledy ! :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a czy wy tez zauwazyliscie ze na tym epoxie dioda zielona slabo swieci????? tak jakby miala zanizone napiecie. z czerwona jest wszystko ok....... tuylko ta zielona.... troszqu jej nie widac...... (co prawda skladalem kompa prawie bez instrukcji ale to sie wytnie........) No faktycznie coś cieniuchno świeci :)jaka dioda zielona ? od HDD ? ja mam tylko 2 czerwony ledy ! :F No ja mowie o zielonej od Powera a nie wiem jak Sheep :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 no to nie rozumiem ! :( czy plyta ma cos do jasnosci swiecenia diody od powera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 no to nie rozumiem ! :( czy plyta ma cos do jasnosci swiecenia diody od powera ?Ma :P. U mnie też słabo świeci diodka power'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 u mnie swieci jak trzeba :) a to nie wina zasilacza ? przecierz napiecie dostarczane do dioby powinna byc takie same na kazdej mobo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Witam, Co do naklejek - to nie jakaś nowość ze strony Epoxa - mam już dwuletniego (prawie) 8KTA3+ też "z naklejką" ciekawe co pod ? ;) pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Witam, Co do naklejek - to nie jakaś nowość ze strony Epoxa - mam już dwuletniego (prawie) 8KTA3+ też "z naklejką" ciekawe co pod ? ;) pozdrówka EP-8RDA+ :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...