Skocz do zawartości
Szymon

EPOX 8RDA+ - numer z naklejkÄ….

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie stalem sie posiadaczem EPOX`a - mojego pierwszego w zyciu :-). Wyciagam plyte z pudla wszyksto fajno, patrze koło slotow na pamieci zielona naklejeczka :-). A na niej EP-8RDA+ - zgadza sie takiego nabylem :-). Ale kusilo mnie zeby ja sciagnac, wiec zerwalem troche...a tam??? 8O 8O 8O nadrukowany EPOX 8RDA bez "+". Poludniowy mostek to MCP-T , posiada FIREwire i Lan, wiec wyrazie to jest wersja z PLUSEM nie mysle sie prwad? co to za wałek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaja se robia. A zgadza sie ze specyfikacja wszystko??

no tak zgadza sie, jak pisalem wsszystko ma. Na pudle tez naklejka 8RDA+ i na PCI tez. Tylk co to za jaja? Oszczedzaja na plsuach? wedlug mnie zbedne to jest, po za tym nie zainsteresowalbym sie tym gdyby nie to ze naklejka byla troche krzywo naklejona :-) i widac bylo cos pod nia :-). CZytalem wczesniej dodatkoo o tym ze pod naklejka jest model FIC`a :-) dlatego sciagnalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

n1ce :) a ja tesh mam naklejke ale jej nie sciagałem :) a przy okazji czy ma moze ktos ta wersje z jeszcze jedna dioda LED ? niebieska ! na pudełku widziałem ze sa takie opcjonalnie ! ale nie wiem po co to i czy takie juz sa w sprzedazy czy dopiero beda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie dioda, ino kolorowy wiatraczek :-) z tego co wyczytalem na pudle. I swieci wedlug temperatury mostka. Jakas wersja to miala gdzies w necie widzialem. A Ci co maja naklejki mysle wszyscy maja pod nia 8rDA a na to 8RDA+ - no bo nie ma bata :D. Widocznie taki sobie epox lay out zrobil :-) a na to daja inne mostki poludnoiwe i gniazda firewire, lan etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie dioda, ino kolorowy wiatraczek :-) z tego co wyczytalem na pudle. I swieci wedlug temperatury mostka. Jakas wersja to miala gdzies w necie widzialem. A Ci co maja naklejki mysle wszyscy maja pod nia 8rDA  a na to 8RDA+  - no bo nie ma bata :D. Widocznie taki sobie epox lay out zrobil :-) a na to daja inne mostki poludnoiwe i gniazda firewire, lan etc.

a ten wiatraczek był zamontowany chipsecie ?

fajny bajer !

jakbys mial gdzies ta stronke z tym dinksem to podeslij mi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiatraczek swiecacy wiec z dioda - taki bajer dla moderow :P

a cod layoutu to jak z samochodami ta sama plyta podlogowa dla wielu modeli i wielu firm stanowi podstawe pod wlasny samochod:)

obnizenie kosztow produkcji oczywiscie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy wy tez zauwazyliscie ze na tym epoxie dioda zielona slabo swieci????? tak jakby miala zanizone napiecie. z czerwona jest wszystko ok....... tuylko ta zielona.... troszqu jej nie widac......

(co prawda skladalem kompa prawie bez instrukcji ale to sie wytnie........)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy wy tez zauwazyliscie ze na tym epoxie dioda zielona slabo swieci????? tak jakby miala zanizone napiecie. z czerwona jest wszystko ok....... tuylko ta zielona.... troszqu jej nie widac......

No faktycznie coś cieniuchno świeci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka dioda zielona ?

od HDD ?

ja mam tylko 2 czerwony ledy ! :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka dioda zielona ?

od HDD ?

ja mam tylko 2 czerwony ledy ! :F

No ja mowie o zielonej od Powera a nie wiem jak Sheep :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...