Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Tak jak w temacie. Komp sam sie resetuje, Proc nie jest podkrecony, grafika tez, ani RAM. Uzywam AntyVirusa QuickHeal. Pomóżcie, bo mnie to irytuje stgrasznie :mad: :mad: :mad: :mad: Log HiJack: http://hijackthis.de/logfiles/8d790ccd4ae6...6f4498ab54.html Usunąłem QuickHeal i teraz Log wygląda tak: http://hijackthis.de/logfiles/8d790ccd4ae6...6f4498ab54.html Być może to jest uszkodzona pamięć którą dostałem za darmo od kolego bo powiedzial ze u niego nei dziala, ale u mnie działala juz przez 3 tygodnie i nic sie nie działo. PS. Nawet w awaryjnym sie resetuje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 :| Chyba zaczne rozdawac 12h zpp za takie zakladanie tematow. Jaki sprzet :arrow: Dokladna konfiguracja od gory do dolu. Jakie temperatury :?: Jaki zasilacz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) 1.przeleć pamięć memtestem i goldmemory 2. zacznij myśleć .. edit: nie zastosowales się ani do pkt 1 ani do pkt 2 - tak trzymaj Edytowane 4 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Proc: Athlon 2000+XP (46-50C to norma) Graf: GF FX 5500 (temp tez w normie, nie skacze) Ramy: Nanya 256, Goodram 256 (obydwie 400) i Noname 256 (166) Zasilka Noname 350W. /edit Odinstalowalem QuickHeala i narazie 1h ciagnie bez niczego. /edit 2 Jednak za wczesnie pochwalilem :P przed chwila res byl. Edytowane 4 Września 2006 przez Assasinos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ktora kosc nie chodzila u kumpla? I jaka masz plyte glowna. Nie bede sie pytac o ustawienia ramu bo na razie mnie to nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Nie chodziła te NoName. Plyta główna na chipie SIS 7012 ECS M848A (tak w Everescie Pisze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Wyjmij tą nową kość ramu i sprawdź czy nie ma resetów a lepiej sprawdz pamiątki memtestem. Jak masz miernik to sprawdź napięcia. PS. twoja grafa z tego co wiem(mam taką samą) to raczej nie ma czujnika temperatury :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Memtest bezbłędów. Miernika nie mam. A co do grafy to napisalem tak, żeby nie gadali:P, ale i tak nie ma skoków temperatury, bo jest nawet taktowana w dół trochę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Moze po prostu procek sie przegrzewa i restarcik sie robi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ale wczesniej tez mialem temperaturki ~50C i nic sie nei dzialo nawet jak dalem proca z 1667mhz na 1250 (mniej sie nie da) to i tak resy sa. <.< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Wywal kostke ktora nie dzialala u kumpla/Sprawdz kondensatory na mobo/Podciagnij napiecie na ramie/Ustaw luzniejsze timingi... Duzo pomyslow. Ciekawi mnie rowniez jak bedzie zachowywac sie komp na tej jednej kostce. Ile sekund wytrzyma w superPI albo sp2004... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasinos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Powiem tak: 1. Do zrobienia 2. Niemożliwe 3. Tez nie (bo Mobo nei oferuje napiec) 4. Luzniejsze tzn.? Bo w biosie przy timingach mam SPD i do wyboru 2,2.5,3T. 4. Tez może do zrobienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A tak z ciekawości, to czytałeś to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 ? Moje typy na dziś: 1. Kurz - przeczyścić kompa. 2. Zasilacz - sprawdzić na innym koniecznie. 3. Płyta - kondensatory do sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...