Skocz do zawartości
LiTl92

Dobra Płyta Główna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym prosić was o pomoc w wybraniu płyty głównej pod Athlona 64 3200+. Zależy mi na pamięci DDR2. Chcę się zmieścić w kwocie do 350 PLN.

PS Wiecie ile moge dostać za staruszka: Pentium3 - 1000Mhz+ Płyta główna(Asus CUSL2-C) do niego oraz ram 512 DDR/133 i Obudowa bez zasilacza.

Edytowane przez LiTl92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Chciałbym prosić was o pomoc w wybraniu płyty głównej pod Athlona 64 3200+. Zależy mi na pamięci DDR2. Chcę się zmieścić w kwocie do 350 PLN.

PS Wiecie ile moge dostać za staruszka: Pentium3 - 1000Mhz+ Płyta główna(Asus CUSL2-C) do niego oraz ram 512 DDR/133 i Obudowa bez zasilacza.

a pod jaki socket??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie słyszałem że procesor athlon 64 3200+ nie obsluguje pamięci DDR2 :blink:

proszę powedzcie(napiszcie) czy to prawda.

Niechce cie obrazac ale wez chociasz jakies gazety i poczytaj,nie sa one moze 100 profesjonalne i obiektywne ale jakas wiedze zdobedziesz.. :lol:FORUM tez przydalo by sie PRZEJZEC :D Bo od takich pytan niewiadomo czy sie smiac :lol2: czy plakac :cry: Edytowane przez ChrisG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry chłopaki ale szukałem trochę na tym forum i naprawdę po sprawdzeniu 6 stron z temtami już robiło się trochę nudno. Po za tym można dostać białej gorączki szukając ich. dlatego łatwiej jest zapytac takich profesjonalistów jak wy( wazelina :lol: )

Dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakiego masz tego proca tzn. pod jaki socket? 754/939/AM2? , ddr2 obslugują tylko procesory na socket AM2 <_<

Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Ci wytłumacze. Jak masz proca pod 939 to o ddr2 mozesz pomazyc. A jak am2 to spokojnie masz ddr2 (ale juz bez ddr). Kapujesz??

Ja kapuje :lol: a jak on to nie wiem, pożyjemy zobaczymy :D to co napisales nawet głupi(bez obrazy) zrozumie, przynajmniej tak mi się wydaje <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłopaki mam pytanko. Czy płyta ASUS A8N-E będzie dobrze współpracować z prockiem AMD athlon 64 3200+ ?

a jeśli tak to jaki ram sobie do niej walnąc?

PS rozumiem przyjacielu, rozumiem :wink:

nie znam się na kompach tak dobrze jak więc proszę bz komentarzy dobrze? wystarczy mi jeden post informujacy mnie o tym że moje myślenie było błędne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłopaki mam pytanko. Czy płyta ASUS A8N-E będzie dobrze współpracować z prockiem AMD athlon 64 3200+ ?

a jeśli tak to jaki ram sobie do niej walnąc?

PS rozumiem przyjacielu, rozumiem :wink:

nie znam się na kompach tak dobrze jak więc proszę bz komentarzy dobrze? wystarczy mi jeden post informujacy mnie o tym że moje myślenie było błędne.

bedzie dzialac jesli tylko ten procek nie jest na Am2... :wink:

Ile masz kasy na te ramy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki (napięcie) zasilacz?

No ja myślę, że jakieś 230 V :D takie jakie płynie sobie w sieci w całej Polsce :]

wybacz nie mogłem się powstrzymać oczywiście miałes na myśli nie napięcie tylko moc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi