LiTl92 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Witam Chciałbym prosić was o pomoc w wybraniu płyty głównej pod Athlona 64 3200+. Zależy mi na pamięci DDR2. Chcę się zmieścić w kwocie do 350 PLN. PS Wiecie ile moge dostać za staruszka: Pentium3 - 1000Mhz+ Płyta główna(Asus CUSL2-C) do niego oraz ram 512 DDR/133 i Obudowa bez zasilacza. Edytowane 5 Września 2006 przez LiTl92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam Chciałbym prosić was o pomoc w wybraniu płyty głównej pod Athlona 64 3200+. Zależy mi na pamięci DDR2. Chcę się zmieścić w kwocie do 350 PLN. szukajka sie zepsula?? :wink: Np: DFI infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 dfi cos podrozalo ostatnio, pewnie popyt spory... ale fajny jest tez epox pod am2 na gigamultimedia.com.pl - 300 zl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam Chciałbym prosić was o pomoc w wybraniu płyty głównej pod Athlona 64 3200+. Zależy mi na pamięci DDR2. Chcę się zmieścić w kwocie do 350 PLN. PS Wiecie ile moge dostać za staruszka: Pentium3 - 1000Mhz+ Płyta główna(Asus CUSL2-C) do niego oraz ram 512 DDR/133 i Obudowa bez zasilacza. a pod jaki socket?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) @ShaDe CZYTAJ UWAZNIE PAMIECI DDR2 to je chyba samo nasuwa!!!!! Edytowane 5 Września 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiTl92 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Panowie słyszałem że procesor athlon 64 3200+ nie obsluguje pamięci DDR2 :blink: proszę powedzcie(napiszcie) czy to prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jak na 939 to nie obsluguje i to nie tylko 3200+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Panowie słyszałem że procesor athlon 64 3200+ nie obsluguje pamięci DDR2 :blink: proszę powedzcie(napiszcie) czy to prawda. Niechce cie obrazac ale wez chociasz jakies gazety i poczytaj,nie sa one moze 100 profesjonalne i obiektywne ale jakas wiedze zdobedziesz.. :lol:FORUM tez przydalo by sie PRZEJZEC :D Bo od takich pytan niewiadomo czy sie smiac :lol2: czy plakac :cry: Edytowane 5 Września 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiTl92 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Sorry chłopaki ale szukałem trochę na tym forum i naprawdę po sprawdzeniu 6 stron z temtami już robiło się trochę nudno. Po za tym można dostać białej gorączki szukając ich. dlatego łatwiej jest zapytac takich profesjonalistów jak wy( wazelina :lol: ) Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) To jakiego masz tego proca tzn. pod jaki socket? 754/939/AM2? , ddr2 obslugują tylko procesory na socket AM2 <_< Edytowane 6 Września 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No to Ci wytłumacze. Jak masz proca pod 939 to o ddr2 mozesz pomazyc. A jak am2 to spokojnie masz ddr2 (ale juz bez ddr). Kapujesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No to Ci wytłumacze. Jak masz proca pod 939 to o ddr2 mozesz pomazyc. A jak am2 to spokojnie masz ddr2 (ale juz bez ddr). Kapujesz??Ja kapuje :lol: a jak on to nie wiem, pożyjemy zobaczymy :D to co napisales nawet głupi(bez obrazy) zrozumie, przynajmniej tak mi się wydaje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiTl92 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 chłopaki mam pytanko. Czy płyta ASUS A8N-E będzie dobrze współpracować z prockiem AMD athlon 64 3200+ ? a jeśli tak to jaki ram sobie do niej walnąc? PS rozumiem przyjacielu, rozumiem :wink: nie znam się na kompach tak dobrze jak więc proszę bz komentarzy dobrze? wystarczy mi jeden post informujacy mnie o tym że moje myślenie było błędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 chłopaki mam pytanko. Czy płyta ASUS A8N-E będzie dobrze współpracować z prockiem AMD athlon 64 3200+ ? a jeśli tak to jaki ram sobie do niej walnąc? PS rozumiem przyjacielu, rozumiem :wink: nie znam się na kompach tak dobrze jak więc proszę bz komentarzy dobrze? wystarczy mi jeden post informujacy mnie o tym że moje myślenie było błędne. bedzie dzialac jesli tylko ten procek nie jest na Am2... :wink: Ile masz kasy na te ramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiTl92 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 250 PLN na ramy. Jestem totalnym laikiem :oops: ale jeszcze jedno pytanie które nie obędzie się bez komentarzy :razz: . Jaki (napięcie) zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 no to pamieci pewnie geile albo patrioty:) a zasilacz to jak masz mniej niz 100 zl - fortron z allegro / jak 110 zl - modecom mc-350 / jak 200 - topower 400w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiTl92 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Jaki (napięcie) zasilacz?No ja myślę, że jakieś 230 V :D takie jakie płynie sobie w sieci w całej Polsce :] wybacz nie mogłem się powstrzymać oczywiście miałes na myśli nie napięcie tylko moc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...