Skocz do zawartości
olo21

Program Wskakuje Do Listy Procesów, Ale Nie Ma Go Na Pulpicie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ten problem dotyczy mnie i mojego kumpla.

Sprawa jest następująca: na płycie cd są jakieś aplikacje, klikamy na jedną z nich (np.instalka programu MSI Live Update). Wówczas do listy procesów wskakuje setup.exe i koniec. Nie chce się wogóle instalować. Mam Xp Prof Sp1, nie ma wirusów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

ten problem dotyczy mnie i mojego kumpla.

Sprawa jest następująca: na płycie cd są jakieś aplikacje, klikamy na jedną z nich (np.instalka programu MSI Live Update). Wówczas do listy procesów wskakuje setup.exe i koniec. Nie chce się wogóle instalować. Mam Xp Prof Sp1, nie ma wirusów.

ja tez tak czasami mam u mnie pomaga: pozamykac te aplikacje w menadżerze programow i wlaczyc jeszcze raz... :wink:

Edytowane przez pluszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinno się także ustępować starszym miejsca w autobusie, ale nie każdy tak robi.

W tym wypadku proponuję mniej myślenia, więcej działania. System od SP2 raczej się nie uszkodzi, a "naprawić się" może.

Wersja SP2, o którym mówił costi to tzw. wersja "deweloperska", pobrać ją można ze strony MS, zajmuje około 270MB. Opisana jest jako wersja do instalacji na wielu komputerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi