Adicek85 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Witam Mam chyba problem z grafika gdy wychodze z obojetnie jakiej gry to pozostaje mi czarny ekran i nic sie nie da zrobic i za kazdym razem musze robic restart Probowalem na innych sterownikach i tez nic :( Mam Geforce 7600 GS 256 MB Dzieki za pomoc Edytowane 6 Września 2006 przez Adicek85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Jaka reszta sprzetu... Masz zainstalowane stery z plytki CD dostarczonej z karta? Kreciles karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Może update BIOSu płyty głównej coś pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A może zacznijmy od podstaw - jaki zasilacz? :] No i drugie podstawowe pytanie: Od kiedy tak się dzieje i co zmieniałeś zanim tak się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adicek85 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Reszta mojego sprzetu AMD Athlon 64,2200 Mhz (11x200) 3500 + Asus M2N-E (3 PCI, 2PCI-E x1, PCI-E x4, 1 PCI-E x16 DDR2 Mialem zainst stery z plyki zainstalowalem nowe i dalej tak samo nic nie krecilem to jest wszystko nowe i nic nie zmienialem Edytowane 7 Września 2006 przez Adicek85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 zasilacz marki "Wiatraczek" - n/c a własciwie :lol: - udaj się do działu co kupić zstawy komputerowe ( czy jakos tak ) zajrzyj na kompy za 2K i jakis zasilacz sobie z tamtąd wybierz EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adicek85 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wiatraczek oryginalny Amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Zasilacz. Podaj nazwe otwierajac bude i patrzac na ta szara skrzyneczke z masa kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adicek85 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Zasilacz Tracer 400 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wsadz odpalona petarde do kompa. Przynajmniej bedziesz mial wybor kiedy ma wybuchnac. Poszukaj fortronow z allegro. Tracer jest takim samym zasilaczem jak z malucha maszyna WRC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Tracer jest takim samym zasilaczem jak z malucha maszyna WRC.oh IMO zbyt wyszukane porównanie :mrgreen: z pewnych powodów .. poza tym uważam, że ja doradziłem lepiej no chyba, że ma być supertanio :] Edytowane 7 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 mialem taki sam problem (nie wiem czy we wszystkich gracz a z cod-em tak sie dzialo) wylacz kompa i jeszcze raz jak wejdziesz do windy powinien ci sie pojawic taki dymek i tam bedzie cos napisane o kolorach rozdzielczosci jakos tak kliknij w ten dymek powinien ci sie cos windows zapytac czy ma cos ustawic. Klikasz na TAK i po problemie (przynajmniej u mnie zadzialalo :D) Nie wiem czy w innych grach tez mi sie tak dzialo bo gram tylko w CoD-a 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 raczej pojawi sie dymek / ale z zasilacza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...