cosik Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Witajcie... opisze co i jak i licze na Wasza pomoc. Wczoraj dostałem do przeinstalowania system... wlaczam kompa a tu cisza :/ procek chodzi,zasilacz chodzi,dysk chodzi... lampka w monitorze w stane oczekiwania... aha przy wlaczeniu sluchac bip bip (jeden dluzszy i dwa krotki) dzien wczesniej komp chodzi dobrze sprawdzilem kody (award) jest to bip bip do bledy parzystosci pameci... probowalem przelozy na inne sloty, wsadzic inna kosc i dalej nic:/ jakas rada?? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 sprawdz czy grafa dobrze siedzi w agp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosik Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 sprawdzane i niestety tak samo, a o co chodzi z tymi bledami parzystosci pameci? co to w ogole jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Może być uszkodzona pamięc lub sam kontroler pamięci na płycie. W tym drugim wypadku płyta do wymiany. Rozkręc kompa, przeczyść go porządnie z kurzu i spóbuj ponownie. Generalnie polecam temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Spróbuj innych pamięci, ew. spróbuj tylko na jednej kości. Pokombinuj. Jeśli w/w zawiodą, to tak jak ULISSES napisał prawdopodobnie należy rozejrzeć się za nową płytą główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosik Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 moduł jest tylko jeden.. ale poradziłem sobie w inny sposób.. rozkręciłem kompa,wypatroszyłem go.. powsadzałem wszystko od nowa i jakna razie smiga Uśmiech... thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...