FatAlbert Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Witam! kupiłem sobie ten zasilacz. Schylam sie pod biórko zeby wpiąc kabel do listy do sieci (w kompie wtyczki są podłączone) właczam zasilacz i słysze jakieś burczenie. Wydedukowałem ze jest to listwa. Dziwne burczenie z niej dobiega czy to moze być wina tego zasilacza? Dodam , ze na listwie jest jeszcze (są) głosniki i monitor. Listwa jest nowa ma moze ze dwa miecha. :help: mam sie bać czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) sproboj podlozyc pod zasilacz slownik ortograficzny moze wyciszy "burczenie"? :lol: a tak na powaznie to zdefiniuj to "burczenie" (z jakiej odleglosci to slyszysz...napiecia sprawdz...obniuchaj czy nie zajezdza elektrolitem) bo albo masz jakas usterke mechaniczna albo Ci po prostu cewki drgaja (o czym bylo juz z niezliczona ilosc razy na tym forum <_< ) co do listwy to "przypuszczam ze watpie" mozesz sprawdzic na innej albo bezposrednio w kontakcie Edytowane 12 Września 2006 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 po prostu burczy tak jakoś słysze to tylko gdy schyle sie pod biórkiem, nie chce ryzykować , ze od razu go uszkodze z powodu jakiejś tam listwy;D juz rozglądam sie za jakąś nową obudową poniewaz do moje sie on nie miesci:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 po prostu burczy tak jakoś słysze to tylko gdy schyle sie pod biórkiem podlozenie tego slownika ortograficznego to chyba jednak nie jest taki glupi pomysl... :lol: a gdyby Ci sie chcialo chociaz troche wysilic mozg i starac sie rozwiazac problem tutaj zamiast zakladac nowy temat ktory na samej tylko pierwszej stronie byl poruszany ze 4 razy to mialbys wiecej czasu na rozwiazywanie dyktand :lol2: Cewki indukcyjne Ci drgaja!!! To normalne!!! Jak Ci przeszkadza zalej silikonem!!! dzizys... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 słownik ortograficzny :D wiesz wyobraź sobie, ze szukałem o tym:d i o cewakch też było ale nie każdy problem jest taki sam:D i niewiem czy w liste są cewki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 moze byc oparta na dlawikach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) @ste3an oO czarna magia:D wczoraj byłem pod biurkiem i wsłuchałem sie w listwe :D i tez burczy ;D pod Codegenem 400 WAT:D Edytowane 14 Września 2006 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Juz Ci raz zwracalismy uwage na to biórko... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 ja bym dał % albo czas na poszukanie słownika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 sory zaa "u" ;D nie chce % mam i tak za dużo:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 ava też masz wulgarnego -bana mu :wink: a dobre % nie są złe-tylko te w płynie [offtop mode off] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...