Skocz do zawartości
Neo_x

Tvn Turbo?!

Rekomendowane odpowiedzi

Eeeejjj lol.. oglada ktos tvn turbo? Wlaczam sobie ten kanal by popatrzec na autka a tu mecz jakis sie zaczyna!! Od kiedy na tym kanale jakies mecze sa? No nie.. tak zepsuc taka fajna telewizje... moim zdaniem to mial byc program o 4 lub 2 kolkach, nowinkach technicznych i innych [ciach!]lach ktore ciesza doroslych i duzych chlopcow... domniemam ze tych mniejszych takze... ale mecze? Moim zdaniem to przegiecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja jest prosta:

ITI wykupiło prawa do LM dla swojej nowej platformy cyfrowej a raczej dla nowego kanału sportowego, który ruszy już wkrótce.

Do czasu startu całej platformy - aby prawa TV ( za które i tak już zapłacili) się nie marnowały to pokazują tymczasowo meczyki na TVN Turbo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVN Sport ma ruszyć zdaję się 22 września ,a mecze LM już się rozpoczęły,także musieli gdzieś je transmitować... chociaż mogli to zrobić na TVN. Ale najlepsze to to że kanał będzie nadawany w systemie o wysokiej rozdzielczości obrazu. Po naszemu HDTV :P

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja jest prosta:

ITI wykupiło prawa do LM dla swojej nowej platformy cyfrowej a raczej dla nowego kanału sportowego, który ruszy już wkrótce.

Do czasu startu całej platformy - aby prawa TV ( za które i tak już zapłacili) się nie marnowały to pokazują tymczasowo meczyki na TVN Turbo....

Gdyby tak nie postąpili, niestety czekałaby na nich surowa kara, więc musieli gdzieś puścić.

Ps. Troszkę niepotrzebny temat, bo było o tym już gdzieś pisane w dziale "sport".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech sie konczy ten mecz bo nie ma co ogladac o_O

Nie pasuje mi zupelnie transmisja meczow w telewizji gdzie zawsze lecialy sporty motorowe, od czasu do czasu cos bardziej extreme np: o rowerkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pasuje mi zupelnie transmisja meczow w telewizji gdzie zawsze lecialy sporty motorowe, od czasu do czasu cos bardziej extreme np: o rowerkach.

Przecież napisałem że to chwilowe i mówiono o tym w któryś faktach całkiem niedawno. Po starcie TVN Sport tam będzie transmitowana reszta meczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież napisałem że to chwilowe i mówiono o tym w któryś faktach całkiem niedawno. Po starcie TVN Sport tam będzie transmitowana reszta meczy.

Ale to nie zmienia faktu ze przez ten mecz i tak nie bylo co ogladac w tv ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie znowu mecz leci ooo___OOO

Wole ogladac powtorki gdzie pokazuja fajny sprzet na 4 kolkach niz jakis typow co za pilka biegaja o_O Ogladam tylko mecze typu Legia i Polska... poprostu nie bawi mnie to.

EDIT: Dobrze ze na TV Extreme troche rowerkow pokazuja w skateparku bo to odrazu poprawia humor :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie znowu mecz leci ooo___OOO

Wole ogladac powtorki gdzie pokazuja fajny sprzet na 4 kolkach niz jakis typow co za pilka biegaja o_O Ogladam tylko mecze typu Legia i Polska... poprostu nie bawi mnie to.

EDIT: Dobrze ze na TV Extreme troche rowerkow pokazuja w skateparku bo to odrazu poprawia humor :P

To nie znaczy że ze względu na takich jak ty nie będą puszczać tych meczy. Fakt ,faktem że to kanal motoryzacyjny ,ale TVN miało nóż na gardle i musieli gdzieś puścić te spotkana LM. Swoją drogą dzisiejszy mecz Manchester United : Celtic Glasgow jest niesamowity :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje zakonczyc juz ta bezsensowna dyskusje. Mecze LM na TVN'ie Turbo na zywo beda lecialy do konca fazy grupowej czy wam to sie podoba czy nie. Musieli puscic to w stacji kodowanej, wiec chyba lepiej ze puscili to na Turbo niz na Meteo czy Style. Tak po za tym magazyn Orange Ekstraklasy jakos nikomu nie przeszkadza, a tym bardziej nie przeszkadza Turbo Erotyk :P TVN Turbo jest jakby nie patrzec męską stacja i wiekszosci facetom mecze pilki noznej na TVn Turbo nie przeszkadzaja, a tym ktorym to przeszkadza to musza sie uzbroic w cierpliwosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bogu dzięki nie puścili tak jak planowali trochę wcześniej na TVN Meteo już widze te tematyzdesperowanych emerytów "Gdzie nasza pogoda na jutro" !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi