DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 przeciez mowilem ze na szynie standardowej (nie podklrecony procek) chodzilo tak samo dupowato zobaczymy co bedzie dzis, bo wreszcie zamontuje procka w nowej plycie bo obudowy i tak nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no wiec tak dzisiaj podlaczylem ta nowa plyte i co sie okazalo prawktycznie to samo, tyle ze tak jakby troiche pozniej i troche mniej teraz po wlaczeniu dma komp sie wiesza nie odrazu tylko po jakiejs minucie kopiowania a w trybie pio poprostu sie restartuje mniej wiecej w podobnych odstepach czasu ale sie komp nie wiesza ale to i tak lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ciezka sprawa, moze SP3 by pomogl ,bo w XP bez SP1 nieda sie zainstalowac najnowszych sterow IDE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak sie sklada ze mam zaisntalowanego w2k sp3 eng wiec w sumie najstabilniejsza wersja windowsa jaki tylko jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 To zmien podpis ;] ,a probowales na innym systemie ?Cholera tam wie ,slyszalem kilka zlych opinii o SP3 ..., moze wina lezy gdzie indziej ,tasmy IDE sprobuj wymienic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 kurde juz zmienialem ale jak chcecie to moge zaisntalowac winxp bez sp1 (bo robi rozne dziwne rzeczy) na tasiemce zalozmy a ktorej teraz chodza dyski, a dyski podepne na klablu jak chesz ale przypuszcam ze bedzie to samo tyle ze wyniki oglosze jutro zyczcie mi powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a co do podpisu to sie mi nieche zmeiniac co chwilke teraz np mam tak: athlon 1700+ (133x11) hercules kyro2 (tryb VGA) 256 ddr400 win2k sp3 eng codziennie mam co innego wiec nie widze sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 wiec wczoraj zasintalwoaclem sobie xp (bez sp1) no i stery do nforca 2.03 i co cioekawe cdrom sie nie restartowal nawet w trybie dma dzisiaj jescze to obadam dokladnie a jescze najlepszy hardcore to to ze tam tryb vga dziala nareszcie normalnei czyli moge sobie ustawic dowolna rodzielczosc w dowolnej palecie kolorow to sie mi podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 wiec wczoraj zasintalwoaclem sobie xp (bez sp1) no i stery do nforca 2.03 i co cioekawe cdrom sie nie restartowal nawet w trybie dma dzisiaj jescze to obadam dokladnie a jescze najlepszy hardcore to to ze tam tryb vga dziala nareszcie normalnei czyli moge sobie ustawic dowolna rodzielczosc w dowolnej palecie kolorow to sie mi podoba heh, jeszcze troche to zaczniesz uzywac winxp ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 nigdyyyyyyyyyyy bede sie bronil jak tylko mogl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 hehe, zobaczymy ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 aaaaaa i chyba mam dowod nei wiem czemu ale jak ustawie szyne nsestandardowa czyli inną niż 133 lub 166 miodem ciagle dziala jakby nie dzialal i to niezaleznie od taktowania procesora pamieci mam ddr400 a wiem ze jest oki ale chyba widac z tego jasno ze ta szyna jakos nijak nie jest w 100% zablkokowana na 33 MHz bo modem na standardowej FSB chodzi oki teraz mam 166x12 i jest oki jak mam np 175 to jest juz źle oczywiscie procesor jest wtedy duzo nizej taktowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to chyba tylko u Ciebie sa takie problemy ;-P kupiles sobie ddr400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ja mam na stale szyne 192 ;/ ,myslisz ze 2xLan ,audigy i moj twardziel by to wytrzymaly ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 na 100% PCI is locked = 33MHz (przynajmniej o mnie :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 dokladnie pci jest na stowe zablokowane na stronie producenta nawet pisalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ciekaw jestem ile jeszcze razy pojawi się to pytanie o PCI. Ja już nawet języka nie będę za szacownymi kolegami powyżej strzępił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Ciekaw jestem ile jeszcze razy pojawi się to pytanie o PCI. Ja już nawet języka nie będę za szacownymi kolegami powyżej strzępiłno to po co to mówisz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to chyba tylko u Ciebie sa takie problemy ;-P kupiles sobie ddr400? ja mam od samego pcozatku ddr400 kurde calkiem mozliwe ze jest to wina tego gf2mx400 ktorego teraz mam, bo on wogule jest niestatbilny nawet przy niekreconym procesorze ale czy to zutuje w ten sposopb dlaczego na szynei 166 dziala oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 jutro sobie jescze raz zalatwie radka 9500 i zobacze co i jak na nim bedzie ale juz kurde nie mam sily do tego a przedewszystkim czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 jakby niemzna bylo w jednym poscie :x :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to chyba tylko u Ciebie sa takie problemy ;-P kupiles sobie ddr400? ja mam od samego pcozatku ddr400 kurde calkiem mozliwe ze jest to wina tego gf2mx400 ktorego teraz mam, bo on wogule jest niestatbilny nawet przy niekreconym procesorze ale czy to zutuje w ten sposopb dlaczego na szynei 166 dziala oki heh, rzeczywiscie, cos mi sie pomylilo ;) a ten gf, moze byc niestabilny jesli nie ma wentylatora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 tak sie sklada ze wentylator ma i sie nie grzeje a radiator do niego tez jest duzy wiec tutaj raczej problem chlodzenia nei wczhdozi w rachubem ale co ma grafika do roalanczania z internetem ????? a czemu dwa posty napsialem dlatego ze dopeiro póxneij wpadlem na ten polysl nikt ci nei kazuje tegio czytac (lagier) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 tak sie sklada ze wentylator ma i sie nie grzeje a radiator do niego tez jest duzy wiec tutaj raczej problem chlodzenia nei wczhdozi w rachubem ale co ma grafika do roalanczania z internetem ????? a czemu dwa posty napsialem dlatego ze dopeiro póxneij wpadlem na ten polysl nikt ci nei kazuje tegio czytac (lagier) mnie tam az tak bardzo to nieprzeszkadza tylko po co masz zapychac forum :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 po to zapyacham forum gdyz nie wiem czemu ale modme nie chce pracowac na wysokiej magistrali, a w kazdym razie niestatndardowej nie wiem czy to jest zaopychanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...