Marcin_gps Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Co kilka minut, niezaleznie od obciazenia procka mam zwieche kursora na ulamek sekundy (nie mozna nim poruszyc). Niby problem nie wielki, aczkolwiek irytujący. Macie jakies pomysly? PS Mycha to IE 4.0 - USB xp sp2 najnowsze stery intellipoint oszczedzanie energii we wlasciwosciach koncentratora USB wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Zmień stery. Jak nie pomoże, to sprawdź na Linuxe (np. Knoppix bootowany z CD). Jeśli na Pingwinie będzie to samo, to kwestia sprzętowa - problem z mychą lub zasilaniem (płyta/zasilacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 dobra, juz rozwiazalem okazalo sie, ze jakis plugin do foobara mieszal ;) juz ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Marcin, jaki to plugin foobara tak się mieszał w działanie myszki? Mam coś podobnego, ale uznałem już, że to wina bezprzewodowej myszy firmy Tracer, której postanowiłem już nigdy więcej nie dawać złamanego grosza, ale może się myliłem... Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ja cos podobnego mialem przy ciagnieciu jednego torrenta - uTorrent dosyc konkretnie bez obciazania procka zwalnial system... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 foo_sic - laczy sie z baza w necie i jakies zwiechy sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...