slavok Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 prosze bardzo kolego oto przykład z mojej strony nfs carbon bez aa: i z aa x4 następnie scarface: bez aa i z aa x4 jeżeli nie widzisz różnic to z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że jesteś najzwyczajniej ślepy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 mnie raczej tu chodzilo o gry FPP :D ale teraz sprawdzalem na dodatku FEAR, no i zeczywiscie widac roznice z wlaczonym AA, nie tak jak bym chcial, ale widac... ....widocznie zapatrzylem sie ino w dooma na ktorym to AA wypada blado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 to teraz juz nie twierdzisz ze to sciema ? sory ale ten temat to taki bez sensu jest....tak samo jakby ktos napisal - ja nie widze roznicy miedzy LOW a MAX detal , no ALE MAM NADZIEJE ZE JUZ SAM SOBIE ODPOWIEDZIALES NA ZADANE PYTANIE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jeśli ktoś posiada kartę ze słabego middle-end to zawsze będzie narzekał że to to, że to tamto...Nie każdemu zależy w grach głównie na grafice. Nie każdy będzie narzekał, więc Twoje twierdzenie jest błędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 ....widocznie zapatrzylem sie ino w dooma na ktorym to AA wypada blado "wypada blado" to Doom bez AA ... co do niektórych elementów to aby je wygładzić to potrzeba włączyć dodatkowo aa przezroczystości ( różnie się to zwie ). Ale nawet z podstawowym AA ta gra wygląda o niebo lepiej niż bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...