s0n1c Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Siema Dzisiaj dostalem SMS'a o takiej tresci: (Oryginalny zapis) 10:00 Od: +48788212xxx Heyah! Tylko dzisiaj doladowania o wartosci 50zł ladujemy podwojnie.Kod doladowujacy nalezy wyslac,przed doladowaniem,do BIURA ZASILEN: 788212xxx www.heyah.pl Juz na dzien dobry, widac ze mamy tutaj przypadek wyludzenia doladowania. Co to za "biuro zasilen" :blink: . I mam pytanie co z takim czyms zrobic? Olac, uprzykrzac kolesiowi zycie, zglosic jakims organom? Wiem ze ten numer moze byc "lewy", tzn. Z tego wysyla SMS'y, a doladowuje calkiem inny numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ja to bym zadzwonil po prostu do bok'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zglosic sprawe Heyah i tyle. Nie widze zadnego dylematu. Oni sie juz nim zajma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Numery heyah nie zaczynają sie na 7. Chyba że coś sie zmieniło. Wiem za to, że do mnie na numer plusa zadzwoniły dwa dziwne numery, 788825xxx i 889755xxx, aż boje sie oddzwonić bo jeszcze mnie z kasy zjadą. numbers censored by fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Numery heyah nie zaczynają sie na 7. Chyba że coś sie zmieniło. Wiem za to, że do mnie na numer plusa zadzwoniły dwa dziwne numery, 788825xxx i 889755xxx, aż boje sie oddzwonić bo jeszcze mnie z kasy zjadą.No właśnie. Boisz się zadzwonić na numery z heyah. numbers censored by fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Grzechu_1990 - to heyah...obydwa numery... Aaaa.. i lepiej ocenzuruj te numerki! :lol2: hah.. a pamiętacie jak sie heyah reklamowalo: wszystkie numery zaczynają się od 888 ? :P Troche doszlo tych nowych prefixow. A w sprawie radze zadzwonic do BOKu, podać tresc smsa wraz z tym numerem lub.... podać wszędzie gdzie się da ten numer i zrobić bombe smsową (ale moze to być malo skuteczne i NIE zgodne z prawem) Edytowane 12 Października 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Nikt by nie był takim idiotą żeby tego sms wysłać ze swojej komórki. 90% że został wysłany z netu gdzie nadawca mógł wpisać dowolny numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Nikt by nie był takim idiotą żeby tego sms wysłać ze swojej komórki.Akurat :lol: Pozatym jak miał odesłać kod doładowujący na ten sam nr. to znaczy do kogo miał wysłać, bo chyba do tego co by chciał se doładować? A co do zasypywania esami to najlepiej jak wkleisz jego nr na jakąś stronke z anonsami towarzyskimi, erotycznymi, czyli ze tam bezpruderyjna ania itp i jakies ladne zdjecie wkleisz :lol: Jakis zj*b tak kiedyś ent'owi zrobił, przez noc to chyba z 200 nieodebranych połączeń miał, niektóre nawet z prefixem francuskim czy jakimś :lol: Podejrzewam że jakbyś zastrzegł że tylko SMS to liczby byłyby podobne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) huuum.... znacie jakieś fajne stronki tego typu? :> nagle doznałam olśnienia, co można by zrobić takiej pewnej ZŁEJ istocie.... Edytowane 12 Października 2006 przez aurel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=og...+Google&lr= Ale dziwna sprawa, w sumie to czasem dostaje podobne smsy.... Ale nic nie pobija dziewczyny, która zadzwoniła mówiąć "Tu Radio RMF FM właśnie wylosowałeś wycieczkę do Wrocławia i darmowy kubek herbaty" myślałem, że padne ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...