lukaszek1905 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Witam. Jaka by była najlepsza płyta główna pod socket 939, ale z AGP, lub AGP i PCI-E ? W cenie maxymalnie 360zł!! A i najlepiej żeby płyta wspólpracowałą dobrze z ~ Athlonami 64. Podajcie nazwy i orientacyjną cenę. z góry THX:)CYA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blah Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Uhm asrock dual vsta agp+pcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Asrock DualSataII || Asrock VSTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 AGP i PCI-E to tak jak poprzednicy ASrock dual-Vsata, jak samo AGP to może DFI LnaParty NF3 s939... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Witam. Jaka by była najlepsza płyta główna pod socket 939, ale z AGP, lub AGP i PCI-E ? W cenie maxymalnie 360zł!! A i najlepiej żeby płyta wspólpracowałą dobrze z ~ Athlonami 64. Podajcie nazwy i orientacyjną cenę. z góry THX:)CYA Nie łatwiej poszukać?? :mur: :? Asrock dual sataII albo vsata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 W proline za 225 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a słuszałem też coś takiego że :"asrock dual vsta agp+pcie" ma problemy, tz. gdy "zamyka" się komputer, to myszka ciagle świeci, i tylko pomaga wyłączenie listy zasilającej, albo gdy robi się reset to nie reaguje, i reset na twardo przez listwę, albo się wiesza, czy wy tez macie z tą płytą problemy(dot. tych co mają tą pł lub ich znajomi). odpowiedźcie bo mam wielki dylemat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Przeczytaj FAQ do tej płyty: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186254 pare stron z forum otej płycie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212351&st=720 Te różne anomalie które wymieniłeś to pewnie rozwiązałoby wgranie nowszego BIOS-u i po sprawie.Albo odpowiednie ustwienia parametrów w tymże biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 swiecaca myszka to nie jest problem tylko asrocka ale co 2 dzisiejsza plyta tak ma :D Reszta problemow wystepuje tylko przy ostrym overclockingu, a i te mozna latwo obejsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Asrock dual sataII albo vsata. Co to VSATA?? Ja wiem tylko co to VSTA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 niema VSATA z tego co wiem, tylko jest VSTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...