emre Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Mały krzaczek, zobaczcie... (w załączniku) Czyżby coś zaszwankowało na forum... :lol2: Tutaj jest link to topica http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=214886 widać wyraźnie, że tutaj krzaka nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Krzaczki przy skracaniu tytulu zawierajacy polskie znaki. Nowe to to nie jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Aha ;] A już myślałem że taki elo haxior ze mnie ;] Topic pewnie do zamknięcia. Edytowane 15 Października 2006 przez MRJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Dokładnie to jest wina IPB i za bardzo nie da się z tym coś zrobić sensownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 "i za bardzo nie da się z tym coś zrobić sensownego." romek to brzmi jak zadania z poczatkow podstawowki pt "uloz slowa w poprawnej kolejnosci", trzy razy to czytalem nim zrozumialem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 :D bujaj się ;) Zmęczony byłem i odpisałem na zadane pytanie. Te krzaczki występują przez błąd w kodzie IPB. Nie da się ich poprawić nieraz. Można się starać przez edycja nazwy, lecz i tak przeglądarki typu IE będą miały wąty do tego. Bez IE życie jest łatwiejsze lecz nie wszyscy uważają IE za shit i nadal jej używają co za bardzo nie pozwala uruchomić kilku fajnych pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Na tym forum jest ktoś z IE ? chyba Ci co zaglądają raz na X czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ja do połowy sierpnia uzywałem IE (z lenistwa nie chciało mi się zadnego ff sciagac) :lol: i jakoś żyłem... ale sie zmobilizowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Ja do połowy sierpnia uzywałem IE (z lenistwa nie chciało mi się zadnego ff sciagac) :lol: i jakoś żyłem... ale sie zmobilizowalem :Pno to "rzomdzisz" :lol2: ale jak by wymogiem forum był by ff/opera to chyba byś zainstalował? może jakaś ankieta ogólno forumowa w tym dziale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Jak ktoś ma słabszego kompa to IE lepiej chodzi od FF, ale to niewielki procent userów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...