pawelw111 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Witam, mam problem...Posiadam dwie karty muzyczne-jedna to zintegrowana i gdy slucham nutki to sie zacina a dwie karty mi sa potrzebne...Do odsluchu ta zintegrowana mi jest potrzebna. Wiec da sie cos zrobic, aby nutka sie nie zacinala? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Jakie masz jeszcze urządzenia na PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Karte graficzna i modem nie potrzebny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Karte graficzna i modem nie potrzebny ...Wyciągnij modem i zwiększ PCI latency na 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Wyciągnij modem i zwiększ PCI latency na 64Chyba nie wiesz co robi ta opcja. Myślę że na 64 może być nawet gorzej. Najlepiej wszystko powyciągaj z PCI poza audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Chyba nie wiesz co robi ta opcja. Myślę że na 64 może być nawet gorzej. Najlepiej wszystko powyciągaj z PCI poza audio.Wiem, dlatego mówię. Ma jedno urządzenie (lub miał będzie). Dlatego sądzę, że dłuższa latencja może by pomogła. Ja przy trzech urządzeniach mam ustawoine 64 i korzystam równolegle z dwóch kart muzycznych, dwóch sieciowych(integra + zwykły 3Com) i tuner jednocześnie - brak konfliktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Wiem, dlatego mówię. Ma jedno urządzenie (lub miał będzie). Dlatego sądzę, że dłuższa latencja może by pomogła. Ja przy trzech urządzeniach mam ustawoine 64 i korzystam równolegle z dwóch kart muzycznych, dwóch sieciowych(integra + zwykły 3Com) i tuner jednocześnie - brak konfliktów. Na jednym urządzeniu PCI jak może być różnica między np. 32 a 128 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 hmmm...no to juz nie wiem...Zmienic PCI na 64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) hmmm...no to juz nie wiem...Zmienic PCI na 64?Wiesz no nic się nie zepsuje .... zwiększysz w ten sposób ogólną przepustowość ( symbolicznie )ale zwiększysz teżczas oczekiwania kolejnych urządzeń. ps. ->DaRoN - jeśli nie wiesz co dana opcja w praktyce "robi" ( a po Twoich wypowiedziach tak wnioskuję ) to nie radź raczej tak na ślepo Edytowane 18 Października 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...