Andrzej47 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Witam, zwracam się z prośbą o pomoc bo nie znam się na komputerach a dziś rano wyskoczył mi taki komunikat pomoże mi ktoś rozwiązać ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 START -> URUCHOM -> i wpisz CHKDSK C: /F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej47 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 START -> URUCHOM -> i wpisz CHKDSK C: /F Miły człowieku a powiedz mi dlaczego po tej operacji system się dłużej ładuje i ekran zapraszamy jest wydłużony o jakieś 10 sek ( chodzi o jego zniknięcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Miły człowieku a powiedz mi dlaczego po tej operacji system się dłużej ładuje i ekran zapraszamy jest wydłużony o jakieś 10 sek ( chodzi o jego zniknięcie)Po wpisaniu tego program powinien się spytać czy skanować dysk przy ponownym uruchomieniu systemu. Po zaznaczeniu tak będzie skanował. Ale wydłużenia czasu uruchomienia później być nie powinno. Nie od samego chkdsk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 A może dysk Ci pada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 format c,d,e,f i po klopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 oczywistych rozwiązań się nie podaje... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 niesttey ale jestescie w bledzie prawdopodobnie walneity jest ram . mialem to samo i okazalo sie ze na 1 kostce ramu odpadl kondensator ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...