tpalarczyk Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Jakim antywirusem przeskanuję komputer tak, żebym kompletnie nic nie musiał zapisywać na HDD (instalacja, log). Wkładam płytkę, skanuje usówa mi co znajdzie i cześć. Nie może być kompletnie żadnego śladu na HDD, no ewentualnie brak antywirusów. Znacie taki program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Nie wiem jak teraz, ale kiedys Norton Antyvirus był na bootowalnych płytach. Zresztą mozna wsadzic antywirusa na płytę razem z bartpe(lub innym na nim opartym bo jest teraz kilka programów do tego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 tylko takie plytki trzeba by robic co pare dni bo bazy wirusow wychodza po kilka razy dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 tylko takie plytki trzeba by robic co pare dni bo bazy wirusow wychodza po kilka razy dziennie No ale mi chodzi o jednorazowe skanowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Hiren's BootCD na nim znajdziesz F-Prot i McAfee, wystarczy tylko zaktualizowac baze sygnatur wirusow i wypalic na cd-rw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...