RadeX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 spoko będzie wszystko o czym możecie tylko pomarzyć ;] na dniach się nakręci :]]] miałem to zrobić na zakończenie targów ale niestety śpieszyłem się na pociąg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Twój mod ostatnio był w magazynie "Logo" jako przykład ciekawie zmodyfikowanej obudowy w artykule o "tuningu komputerów". ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 może jakiś skan? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 łehehe logo :D .. ja bym się wstydził... albo zażądał surowego wynagrodzenia... Ale swoją drogą.. że prawdziwych mężczyzn z logo interesują zabawy w moding? Chyba że to było w dziale.. czego prawdziwy mężczyzna robić nie powinien... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 może jakiś skan? :) kup sobie, to chyba z 7-8zł kosztuje, będziesz dzieciom pokazywał :lol2: ale mi tak gazeta nie jest potrzebna, więc jak by ktoś tam jakiś skan miał... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wy mi lepiej powiedzcie czy chcecie widzieć jak ta obudowa zamienia się w strzępki? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:wybaczcie za archeologie, ale jestem ciekaw co w końcu się stało z tą obudową :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 lezy zakurzona w piwnicy bo nikt nie nie byl chetny ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Twój avatar podpowiada mi jedno... Burn'em! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...